Elvinemine lAmMelodi yox baji menlik deyil men hec rusyani xoslamiram sadece sorucuramki vetandasliq alibsanmi😁 belke qaldim . prosta qaydalar deysirilibdi . icazə veriblər polislere ki qara milletlerin evine girib deport etsinler
hemshireanne Elvinemine yoxdu bizimde(( qohumlarin vetendasligi varsa niye deport olunurlarki bas dusmedim.
Elvinemine hemshireanne elebilki baji gelinler orda dogub usaqlari onlarin var (usaqlarinin yəni )birde ərlərinin var .amam gelinlerin yoxdu da
Elvinemine lAmMelodi men umumiyetce rusyani xoslamiram ne ozunu nedeki miletini .o vaxt deyrdimki menim erim rusyay gede bilmez😂oda allah basima daş saldiki heckimi qinama 😀
lAmMelodi Elvinemine Məndə elə deyirdim😂😂🤣🤣 Şükür hələki heçnə yoxdu.Ama söhbət çörək pulu oldu adam ister istəməz qoyur.
lAmMelodi hemshireanne Yox canım Bakıdayam deyirəm ki Məndə deyirdim elə😂😂😂 Hələki yoxdu elə şey ama işdi olsa çörək pulu üçün adam çaresiz qalır.Burda vəziyyət ortadadı🤦🏻♀️
Elvinemine Ay qizlad men qizimi maneje qoyuram uc gundu .menim qizim otrub oyuncaqlarla oynuyur🤦🤣surmeyi oyredirem xeyri yoxdu .ya oyuncaqla oynuyur yadaki manejin musiqisini qoşub mahniya oynuyuyur😂bu nece yeriyecek bunda
ZeydsMom @Elvinemine @lAmMelodi @zehra0508 huhuuu neynirsiz men geldim 2 gun olar xestexanadan cixmsam kicik bi qeza kecirmisdim biraz bunnan evel. Hersey yaxsidi yungulce bisey idi.
Elvinemine ZeydsMom salam ay baci xos gelmisen haralardaydin asss .buralar sensiz maraqdiziydi😁alalh sefa versin nolmusdu .bebeisn necedi
zehra0508 ZeydsMom salam can xos geldn Allah sefa versn Allah her qezadan qorhsun insallah necesen yaxşisan indi besiler necedi