lAmMelodi @Elvinemine Çox girib çıxmıram bura elə gelen postu görürem yorum yazıram çıxıram başım qarışıqdi biraz yoxe nə narahatliq❤️
Elvinemine lAmMelodi he gordum can prosta narahat oldumki bu qizlar hara getdi siz in usaqlar bizimkilerden boyukdu da sorucanda cavablarirdiz yene 🥹yene sukur burdasan can
lAmMelodi @Elvinemine Momda danışdım dedi ağrım var idi 2 gündü sonra dedi qan gəldi biraz getdi Bakıya xesdexanaya yazdı sonra dedi burdayam özümə gəlim yazacam.
Elvinemine lAmMelodi ayda allh sefasini versin deyirdindermanlari zadi vaxtında icmirem e belkede ona görə ele olub inşallah yaxsi olar can🥲
lAmMelodi zehra0508 Diş olacaq damağında bax gör ağartı var sonra aptekdən həkime de gel yazsın menim qızımda elə idi dişe görə həkim gel dedi aldım çəkdim.
lAmMelodi zehra0508 Çox qoyma ünsiyyetde zeyif gözlərdə zeyiflik əsəbilik olur böyüyende.Calis oyna onla.Men əvvəldən qoymadım 1 yaşı var indi özüdə maraq göstərmir çünki əvvəldən icazə vermədim özü üçün fırlanır.Nece başlayarsa deyir elə geder o mesele.
Elvinemine lAmMelodi menim kesirim 500manta doetde vallha qesenkde baxirdilar .prosta onlar yemek verir e amma men xoslamirdim deye evde pisitdirdim
Elvinemine lAmMelodi insallah baji o hayasiz qozla dalasdi e belkede ona sinir stres zad oldu ona görə bele oldu .😤
lAmMelodi Elvinemine Bilmirəm məncə ev işi+uşağı qaldırıb qoymaq ondanda olar.Baxmada hamile qadına ağır olmaz.
Elvinemine lAmMelodi he ee baci amma ki kesirde cox təhlükəlidi ee men ikinci usaqa indiden qorxuramki tikism partlayar faaln indi fikirlesdikce deli oluram
Elvinemine lAmMelodi inşallah can yoxsa hamilesenmi😁sen menle maraqlan grl .heqqi zarafatsiz 500e olmusam ve coxda rahat olmusam