hemshireanne Elvinemine eynen reqs menimde coxx xosuma gelir ama oynuya bilmirem balacaliqdan oynamamisam. Ama ozum ucun oyrenmek isteyirem
zehra0508 hemshireanne ayda bayiliramda reqse men billem reqs ritm lezginka hind sonra nem ass ne desez🤣🤣🤣bi ara reqse gedirdm sora ayagim qirildi onan sora basn buraxdm🥲
Elvinemine hemshireanne he yaxşı edib baji nolacaq mende anama deyirem kocanin yanina get getmir . atam sibirdedi qardasimda varonejde.
Elvinemine hemshireanne men paylasacaqdim e baci usaq agladi paylasmamis cixdim😂birden deyersiz bu niye bele deyib cixib
Elvinemine hemshireanne ay maşallah baci allah qorusun ailenizi .🙏🥰hicabli oldugunu oyrendik🤩😍 inanirsan ölürəm hicab deyr amam cürət ede bilmirəm
zehra0508 Elvinemine ay qiz menm qizimda qa qa qa deyrrr deyiremki ykx olmaz qizim meni ele qorxudubsankii 2ci usagi anca 2,3 ilden sora isdirem🤣
Elvinemine zehra0508 he vallah menide qizim qorxudub .baldizim zad deyir birinide dog deyremki yox baji siz hele dua eliyinki menim sonradan olan usaqim sakit olsun 🤣ozumu qarantiye alin sonra
Elvinemine zehra0508 hele meni desen utaniram ee as o vaxti hind mahnisini caldirirdi camaht mende toyun ortasinda oynuyurdum🤣
Elvinemine Elvinemine ayagimdakilara baxmiyin qizlar🫣🤣🤣🤣 ayaqlarım o qədər sisiydiki eyaqqabi olmadı ayagima