Elvinemine zehra0508 salam baji şükür yaxsiliqdi .neblim heçkim yazmir mence yazmiramki zəhlətokenlik etmeyim sen necesen
Elvinemine Elvinemine ay qizlar qizim .oz ozune sanki mahni oxuyur😂🤣səhər səhər qalxankimi mene baxır görür yatram basalyir mahni oxuyur .sonra menim qizim qa .qa qa deyir😂🤣deyesen qardaş isdeyir🤦
livoski Kızlar ben istanbuldan Bakü’ye gidicem nasipse cumartesi. Sorum şu orda deriden alerji testini yapıyorlar mı 1 yaş bebeklere ve özel hastane olarak liv hospital var sanırım orada ücret nedir kaç manattır ?
Elvinemine livoski salam canim inşallah sag salim gel .bizde ozel hastanelerde hersey var canim rahatlikla her testi verebilirsin .her kan testinin her testin kiymeti farkli
livoski Elvinemine inşaAllah kızımda alerji şüphelerim var 15 tatilde oradayken babasıyla hemen hallederiz diye düşünüyorum. ☺️
hemshireanne hemshireanne seherler menim oglumunda agzi dayanmiiir. Seher ogeder yuxum olurki ama yatmaga qoymur oz dilinde danisa danisa
zehra0508 Elvinemine ay qiz menm qizimda qa qa qa deyrrr deyiremki ykx olmaz qizim meni ele qorxudubsankii 2ci usagi anca 2,3 ilden sora isdirem🤣
Elvinemine hemshireanne yoldasim mayda gelcek qızın yasina ama qorunacam cunki inşallah sentyabrda getmek fikrimiz var da .yoldasim deyir hamile.hamile hara aparacm .amma orda hamile qalarsan rahatda həkim tapariq.bideki menim hamileliyim problemli olur gerek zop hekimide tapam prda iki mualice etni anda getmelidi ona görə .yoxsa alalha qurban olum necesj olur olsun dunyaya getirerdim amam kesrli riskdi da gerek ara vere vere ola
hemshireanne Elvinemine bu gunlerde maxackalaya gedirem anamgile ordanda azerbaycana yanvarin 30u yeqin. Yoldasim gelmir((