Elvinemine zehra0508 he maşallah baci menimkim hele seninkinden ariqdi menimkini gorseler ne deyərlər 🤔😱😱😱pis ana deyerler yeqinki😅😂
zehra0508 Elvinemine yox ee adama deyeller ana arig ata arig usag kok olasi deyilki valla men yoldasim arigig ayag usde olluk🤣🤣yeseyse kokelmirik usagda bize oxsayb camata basa sala yoxdud abunu
hemshireanne zehra0508 oyresiblerde smes yeyib sisen usaq gormeye ona gore ele deyirler. Ama o aylarda usaqlar ariq olurda. Ek qidaya kecirler yemek istemirler. Ana sudu kokeltmir fln normal seylerdi vecinize almiyin hec menasiz insnalar🙄🙄
Elvinemine zehra0508 he ee .ay Bajı insanlari nagarsanda razi sala bilmerik kiii .ona görə de he hi ele yola ver getsinler
hemshireanne zehra0508 insanlar hemişe demeye soz tapacaqlar hekimin ne deyir onu ele. Qoyanada danisirlar qoymayanada🤦♀️
Elvinemine hemshireanne he e baji smes menimkide yetir prosta hem az yeyirdi hemdeki hekim ana sudune yaxin olan frisolak yazmisdi ki usaq kok olmasina amma saglam olsun elede oldu şükür
zehra0508 hemshireanne menm usagda smes yeyr amma sismeyb valla camat abaxrma usagi kokduu ne yedirib ne icirdilee🤣🤣
hemshireanne zehra0508 balaca olanda kokelirler boyudukce hereket coxaldiqca ezele yaranmaga baslayir ona gore ariq gorunurler. Neye lazimdi usaqda cox piy. Teki saglam olsunlar.
Elvinemine Kok usaq bilsiz neye göre isteyerdim bele broyler toyuqlar kimi olur😅😂 bele agiz dolusu opmek ucun🤣menim qizim şükür ariq deyil amma opmeye qiymiram zerifdi incedi😍
Elvinemine Elvinemine men en coxda sudden kesdimki sudum yararsizdi da usaq kok olmuyacaq kokelsin bilsemki ele bele olacaq oz sudumu vererdim😂🤣ariq ariqydi da ne ferqi var