Elvinemine zehra0508 gedib niye nağd almirsan baji serona o aldiginada kartla pul vurdan gelib yaxşı cixmir ee aldigin gorduyun kiki deyil
zehra0508 Elvinemine usafa paltar falan vurmusam bele isdediyim tapa bilmirem 🤣mende temudan vurdm indide beyan ede bilmrem
Elvinemine zehra0508 😂😂menik basim cixmir deye ele seylerə girmirem .qorxuramk pulu da geder paltarda
hemshireanne Men de online almagin terefdariyam. Burda da ele aliram Azerbaycana gelende de trendyoldan alacam
zehra0508 hemshireanne qatiliram bele cxb baxanda hecne tapa bilmrsen ozde baha ammaki onlayn hem normal qiymetedi hemdeki isdediyini tapursan
hemshireanne zehra0508 eynen oyresenden sonra bele rahat gelir. Evde oturub baxib secib alirsan tekce goturmek qalir. Ama tebiiki bezi seyler var onlari gedib gorub almali olursanl
lAmMelodi zehra0508 Sən temuda hansı ad pasport ile qeydiyyatdan keçmisənse o adla da zakazi götürmelisen.
Elvinemine hemshireanne forma gir sol terefde 3dene noqtə var e ora bas resim yukle yszilacaq ora gir galeryandan sekil işarələ sonra altda gizlilik poltikasini bas yuklenib link olacaq kopyala sonrada cix mesaj yerine link gelecek at
lAmMelodi Qızlar necəsiz neynirsiz @Elcin-Aytac @Elvinemine @ZeydsMom @zehra0508 O birileri day etiket eləmirəm söhbət getdi postu görəcəklər.
Elcin-Aytac lAmMelodi salam can sukur sen necesen?heyecanliyam mende 35tamam olur bu gun Allahin izniyle 36ya kecirik 3heftem qalib dua edin mencun bebemlerim ucun
Elvinemine Elvinemine linc axtariram 🤣😂meni burda askiya alacaqlar axirda ah telefon .klaviaturadanda duzeldirem amma yeni öz dilimizdə yazir
lAmMelodi Elvinemine Işimi bitirdim yoruldum qızım nasazdi biraz soyuqlayib sirob verdim düzələr insAllah.