Elvinemine hemshireanne he baji en yaxsisi ayri olmaqdi inşallah yoldasim ayri ev alacaq ayrilaciq ondan sonra qisda şeherde yaydada burda yasayaciq🫣🙏🙏🙏🙏
lAmMelodi Qızlar yeni iliniz mübarək😍😍 Neçə gözəl illərə🌺Bu il size can sağlığı uzun ömür arzu edirem yadda qalan il olsun hamınız üçün😍😍🥳🥳
zehra0508 ZeydsMom salam qizlar bayrminizi tebrk edirem nece bele gozel saglam iller arzu edirem hemise aylenizle bebeslerinizle xos gun keciresiniz🥰❤️
Elvinemine zehra0508 salam qizlar necesiz . şükur bayram qutardi ta isimiz azaldi😁😂stol beze qablari yu canimiz cixdi
lAmMelodi Elvinemine Yaxşı şükür hə e demə mən 2 dəfə ad günü keçirdim qızıma dəhşət yoruldum.Qonag çox idi deyə 2 günə böldük.Ustune bayram gəldi.
Elvinemine hemshireanne niye kecirmeyibsenki can .31biz qonaq getdik 1dede qaynatamin ad gunudu qonaqlar gelmisdi 😁
Elvinemine Elvinemine kecirmek deyende yemek serona hami pisirir qonadqa gelir da nagaraq😂yoxsa bu il yoldasimsiz ilk defe yeni ili kecirtdim cox maraqsiziydi🥹o burda olanda hacıkənd .gence .goygol heyder eliyev parki zad demiruk masina minib gəzirdik 😁
Elvinemine zehra0508 ,😁ay birde men soyuqda colde yuyram .navesin altda piyaninada .🤦kuxnani boyudecik yayda mebel yigdirmamisiq .amma bir seyde var bizimkiler deyrler kuxnaya su cekmiyecik iysi pis olur falan 😭😤
zehra0508 ZeydsMom salam baci necesen soz sorusum ee senen sen temudan sifaris veririsen bildym qeder mende sifaris verdm mene vp mesaj geldi limak kargonda ammaki smarta girem beyan edilneli mallarim gorsnmir niye🥲🥹
ZeydsMom zehra0508 hec sifaris vermsen umumietle temu trendyol? Smartda qeydiyatdasan? Oz fininle eledn?
lAmMelodi Elvinemine bizimkiler deyrler kuxnaya su cekmiyecik iysi pis olur falan 😭😤 Onda tvoletide evdən yığısdirsinlar onun iyi lap pisdi😂😂😂
Elvinemine hemshireanne siz namaz qilirsiz?belke ona görə yoxsa nece kecirmirsiz?😁de mənde kecirmeyim
Elvinemine lAmMelodi can can baji sen vapse yorulmusan eeee sagilsun qaynanam yemekelri pisirib birde herseye komek edib məne
Elvinemine lAmMelodi bizde evdi bes otaqli qabagi naves sol terefindendevhamam tualet kuxna yan yana .evin icinde deyil