hemshireanne lAmMelodi şükür. Ölüb deyilen qohum sağ çixdi çox şükür. Ama ölenler de var kentden adamlardı🥺🥺 bizim rayondan çoxdu ora işlemeye gedenler orada yaşayanlar
hemshireanne Qizlar birşey sorusum. Bu atak deyilen seyler sizin usaqlarinizda oldumu? Hamida olan seylerdimi? Meselen menim oglum prematuredise onda atak vaxtinda dogulan usaqlara nisbeten dahami gec baslayacaq yoxsa ferqi yoxdumu?
Elvinemine @“aveyijah”#p34095807salam can atak hansi menada gece yatmamaq yoxsa yemek yememek yoxsa aglamaa
Elvinemine hemshireanne he usaq usaqdi da baji ne ferqi var permature yadaki vaxtinda dogulmus.menim qizim 4ayda hokumet yemeyni yemedi sudumde yoxuydu aya bilmirdim nagaram 4ayi hele tamam deyildi e .cicibebe verdim banan verdim sonra tezden hekime dedim dediki kasa ver yavas yavaş hokumet yemeyde verirdim amma yene .sonra kasadanda bezdi pureler pisirdim ondanda bezdi😂🤣6aydan supa zada saldim indi sukur yeyir herseyden buraz
hemshireanne Elvinemine hecbir problem olmadiki ovaxtda. Qebzlik fln Birde analiz vermisizmi qani necedi
hemshireanne ZeydsMom ne yaxsi. Bizde besinci aydayiq hele olmayib. Dedim birden prematuredi deye gec olar😁
ZeydsMom hemshireanne men inanmram o sohbete. Evel atak var idi? Sadece herusagn boyume vaxti olur zaman zaman derdi sixintisi olur. Sebebsiz hecne olmur
Elvinemine hemshireanne yox vermemisem can yox qəbz zad olmadi sukur .indi maşallah yeyir ta ele bu usaq dogulandan sanki yemek isdeyirmiş😂yemeye dusenden sakitlesib
hemshireanne ZeydsMom eynenn. Hele sindromlar fln. Mence coxda fikir vermemek lazimdi yoxsa her ay bir atak her yas bir sindrom daha noldu usagin yaxsi terefi yoxdumu
Elvinemine lAmMelodi hele meni desen🤣nece ildi yalandan deyirdim usaqim olmur dil bilmirəm orda nece mualice olunacam burda qalirdim .indi qizim var bahanem yoxdu😂indi peyvende zada gorecqaldim hemde yoldasim ozune duzenli is quracaq orda .yayda da ozum getmek isdemirem qaynanam tekdi bağcayla zaddla eziyet ceker tekdi