Elvinemine can bacı pis oldum pis şeydi sən nə çəkirsən Allah bilir 🥺yazıq uşaq mən özəldə doğdum dövlətdə heçkəsi qoymurdular razı olmadım özəldə başıma dönürdülər sadəcə həkimim tərifə laiq olmadı eblə pulda geddi deməli 2 gecə ağrı çəkdim geddim baxdı dedi günortaya hazırsan günorta mən uje doğuram derəm aparın uşaq gəlir derlər həkim yox yoldadı dəli oldum dahi uşaq gəldi qaytardım gücnən öldüm dirildim hamı töküldü üsdümə yalvarırdılar gözdə gözdə həkim gələndə uje gücüm olmadı çətin doğdum gecikməm oldu və onun fəsadıdı uşaqın başında mayə o səbəbdən olub kül başdarına nə özəldə həkim var nə dövlət elə olublar qan içən uje həkimlər qan içir pulda versən bildiylərin edillər bir tərəfdən düzəldillər bir tərəfdəndə başqa prablem yaradıllar uşaqda bu 6 ayı 6 il kimi çəkmişəm sağlam gümrah uşaqıma bi şkaf sirop yazdılar axırda diandlm onnan sora uşaq biaz düzəldi gələcəydə uşaq olsa işdi bilməy olmaz qismət qəti köp dərmanı falan vermiyəcəm məhv edir uşaqın bağırsaqların indi qəbzdi neçə aydı çəkirəm 6 ay uşaqda derdilər heçnə yox turp kimi ancaq indi məşhur özəl ginikoloq üzdən baxan kimi der uşaqda mikrop var bağırsaqda denən sən üzdən necə bildin nə deyimi de de qutarmaz bu yaşda şişib ürəyimin başı insan valideyin olamqınada sevinəmmir mənim qaynım arvadı rasiyada geddi doğdu gələn ay gələcəy uşaq 3 aylıqdı elə bil 9 aylıqdı o cür inkişafı əla uşaqdı yəni fərqə baxda bizimkilər ancaq xəsdə edsin