Elvinemine ZeydsMom deyrem axi postunda gormusdum yasini zadi .oz özüme deyrem bu qiz nece astrologiya haqda danisir falan 😂sen deme oxuyubmussan halaldi sene ay baji vallah o qədər heyranam ki oxuyan qizlara🥲☺️menimde en boyuk arzumuydu oxumaq amma ailemin imkani olmadigi üçün ixutmadilar🥹usaqlada catdirirsan her seyi halaldi sene
Elvinemine zehra0508 menee ele hazirlayramki qalmir bir litr suya hazirla da baji onun suyu zadi cekilene ele iki kasa qalir oda iki defe versen men ele edrem
Elvinemine zehra0508 ay baji menimkide yemirdi ee zorla oyretdim cuce eti tulla dadi cixsin amma ətini verme hele
Elvinemine zehra0508 her defe eyni seyi verme ferqli ferqli et supa bir defe duyu bir defe ciqi vermesil tok kasa versense eyni kasani her gun verme bir gun basqa bir gun basqa sey ver .men ta metodu deyisdim yeyir😂menim kizim kasadan bezmisdi tezden icine 1cay qasigi yogurt qatib verem yeyir😂😂sukur qarin agrisisa gedub ta
Elvinemine Elvinemine men serser birde unu qovuram sari renk olur coxda qovurnuram bir istekan qaynamis suya 1.5xorek qasigi tokub calib azcada yag qatib xaşil kimi verem o vaxt ele meni ele saxlayiblar vallah ele kok usaqligim olubki sukur saglamamda😂
_suada42 SALAM NECESİZ GOZEL ANALAR.DEGİRDM İSTANBUL AVROPA YAKASİNDA OTURAN VARSA WHAT QRUPUNYARATALİM NE DERSİNİZ GORUSELİM USAGLARİ ETKİNLİKLERE APARAG.RAZİ OLANLAR YAZSİN NOMRESİNİ EKLİYİM.MEN ESENYURTDAYAM.İKİ QİZİM VAR 2.5 YAS 1 YAS