Elvinemine ZeydsMom qizimin bagirsaq problemi variydi indide var e qarni gedir gozlemey kimi birdeki helmeşik gedir 🤦nece aylardi derman verem ele dermani dayandıran kimi baslayir yene deyeemki at hekim aparim analiz verim deyir yalanla aparma kecib gedecek
Elvinemine ZeydsMom ,😂😂😂iki cat qaşığı verem kasanin icine qatiram dadi deyisir ele yeyirki kasani teze metod tapmisam 😂bu qiz her yola el atdirir yaziq qaynanmda menik maqazinimdi ne deyrem alir
ZeydsMom Elvinemine men dediyim balaca balacadi ele hamsin vere bilersen yemeye. Ozde kesmiklidi ici vitaminli. Kalsyum falan var
Elvinemine zehra0508 vallah qaynanm deyir hec menim usaqlarim.imeklemeyib ele durub yeriyibler .yaziq arvadi qinayirdim duz deyir valllah
Elvinemine ZeydsMom yaxşı baji goresen belə deyisirem sevrastika verdim indi danino sonra sen dediyini nese problem olmz
Elvinemine ZeydsMom yaxşı baji goresen belə deyisirem rastika verdim indi danino sonra sen dediyini nese problem olmz
ZeydsMom Elvinemine duz emelli bi here apar yoxlatda . Analiz falan verdir. Hekim coxda yaxsidi analizi ki o almir rayonda basdan elirler. Bakiya gelib elemirsen hec gotur usagi duz emeli bi hekime getir.
Elvinemine ZeydsMom yox baji bakida ne qohum zad hec bir isimiz yoxdu .belke apardim verdirdim bu ay beynine dusub eee ta .hekime deyecem ele göndəriş versin
Elvinemine ZeydsMom mence inek sudune qardidi ee çünki hokumet yemeyi verende olur elave qida verrrem bax onda olmur indi azalibdi təmiz
ZeydsMom Elvinemine onda yoqurt zad qatig vermede. Bi apar goster yoxlat. Hii yaxin olsaydiq bizle gederdik birlikde menim oglumun hekimine. Orda da yoxladard. Herseyn arxayinca.
Elvinemine ZeydsMom he nagaraq ta gorum birinci gun gedecem hekime deyim görüm hekime .deyir bele usaqlar coxdu yekelndikce gedir bos seydi . Ne qədər edrem razi olmadi amma cox mesulyetli hekimdi ee nese olsa deyerde🤦🫠
zehra0508 Elvinemine he can apar yoxlad valla biz sahe hekimne apardg yazdgi derman falan hec duzeldmedi basqa bi hekimin yanina apardg coz gozeldi onun yazdiglari xeyr eledi
zehra0508 Burda olanlar harda qalir men bakida sizler harda qalrisizki?men eslinde bilesuvarliyam😁amma bakiya gelin kocmusem