Pakizeylz Selinisi Rabbim tüm bebeklerimize şifa versin inşaallah sağ Salim hepimizin kucağımıza almak nasip olsun yoğun bakım kapıları zor anlıyorum seni inşaallah sağlıkla kucağına alırsın
Selinisi Arkadaslar allah razi olsun dua edenlerden dualarimiz kabul oldu. Cok sukur bugun servise ciktik odadayiz bebegim kollarimda simdilik daha iyi hava veriyorlar ve antibiyotik tesekkur ederim hepinize
Eymen190218 Selinisi çok gecmıs olsun canım Allah şifa versin bol bol dua et ferahlarsın.biran önce kavuşursun inşallah bebeğine 🙏
BusraElaa Selinisi Allah beterinden korusun inşallah sağlıkla atlatıcak çok şükür bu zamanda bir çok şeyin çaresi var üzülmekte çokk haklısınız bol bol dua edin melek daha o Rabbim yardımcısı olur bugünler geçer inşallah 🙏♥️
BurcuEymenFikret Rabbim acil şifalar versin canım inşaAllah yavruna. ❤️ Benim bebeğiminde hırıltısı var ıkı farklı doktora gösterdim biiey olmadığını söylüyolar... güvenmelimiyim sizce kızlar ya. Doğduğundan beri hemen hemen devam ediyo. Beslenme sırasında duyuyorum genelde sesleri