ketii kutsal6363 bebeğimde hem aşırı hırıltı hem balgam vardı . O balgam da serum fizyolojik kullandıktan sonra oluştu . Burnu açılsın diye haddinden fazla serum sıkıp aspire ettik. Sonra kullanmayı bıraktım ıkısını de . Geceleri çok fazla tıkanıklık olduğunu hissettiğimde sadece burnunu ıslatacak kadar dört damla kadar ıkı burnuna da sıkıp bbıraktım . Bunu bı ıkı defa yaptım sadece. Bi hafta içerisinde tamamen geçti
Fatmauslu kutsal6363 oğlum 2 aylıktı hastalandı Dr ilaç vermedi serum yap cektir dedi serum yaptım baby Vac ile çektim hastalığı öyle attık serum tek yeterli olmuyor baby Vac ile cekince anliyorsun aferdersin çıkan sumugu görünce
edsn1 kutsal6363 aspire etmeyin sadece burnunun açılması için az miktarda serum fizyolojik sıkın yeterli arkadaşım çocuğunun burnu açılsın diye sürekli burun yıkama yapıyordu bugün maalesef çocuk ameliyat oldu kulak içinde çökme olduğu ve işitme kaybı olduğu için
kutsal6363 Asyabuse yaa maşallah kendi yaptigina göre dediğiniz gibi canını acitmiyordur elbette. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz yazınız için dikakt edecegim bakayım alırım olmadı
af00 kutsal6363 benim bebeğim ili buçuk aylık iki aylıkken burnu kapandı ciğerlerine inmemiş burnunu temizle dedi hastanede hemşireler temizledi nasıl yapacağımı gösterdiler sonra evde eşim yaptı ben cesaret edemedim baktım kolay zorluğu yok bende yaptım bir hafta boyunca bize dört ya da altı kez temizle demişti dört kez temizledim geçti şükür genzine vs kaçsa bi şey olur mu dedim olmaz su zaten bi zararı yok dedi
kutsal6363 af00 evet bana da öyle dediler korkma birşey olmaz diye direk yatırdı bebeği sadece başını yan yatır burnuna sık karın üstü yap 2 3 dk sonra da aspire et dedi ama yukarıda da yazanlar olmustu bazen Allah korusun kulağa felan zarar verme ihtimali var diye korkuyor insan sadece
KuzeyinAnnesi03 kutsal6363 evet yan çevirip sıkıyorsun sonra diğer tarafa ve aspire adiyrosun ben süpürgeli modelle çekim yapıyorum çok güzel temizliyri
acemian kutsal6363 neredeyse her gün burnunu şırıngayla temizliyorum ilk aylarından beri. Ayrıca baby vac elim kolum gibi. Hiç korkmayın çocuk tıkanınca çok kötü sonuçları olabilir Allah korusun. Zaten o esnada ağlaması anlık hemen susuyorlar çünkü epey rahatlıyorlar
kutsal6363 acemian Allah korusun tabi o an ağlıyorlar ama sonra rahatlıyor bellidir nefes alıp vermesinden bilem baby Vac çok duydum ustlerde de yazan kişiler olmuş süpürge ile çalışması önce bı tuhaf gelmişti ama kullanan çok kişi var demek iyi yani
pskmerve kutsal6363 ben her gece uyumadan önce fizyolojık serum damlatıyorum 2 damla biraz burun kenarlarını okşayıp sonra otribebeyle nefesle çekiyorum . Her defasında da grkıyır mukus. Az ya da çok . Bir zararı yok diye biliyorum . Asıl şırıngayla basınçla yapılanlar sıkıntılı olabiliyor diye okumuştum
kutsal6363 pskmerve evet gece daha kötü oluyor zaten benim yabrun da oylr yapayım mecbur uyuyamiyor ki
Melek2845 kutsal6363 aspire etmek geniz eti yapıyomuş o yüzden bende kullanmıyorum zaten yıkamak yeterli kalıyo bi süre dik tutmak yeterli
kutsal6363 Melek2845 yaaa işte tecrübeleri dinlemek istedim çünkü doktorlar çok farklı biri yap diyor biri yapma inanın insan çaresiz kalıyor evladını öyle görünce ama iyilik yaparken daha da zarar vermek istemez elbette
dilara010101 Bende genelde yapıyorum çok sıkıntı olmadı şükürler olsun kimi doktor yap diyor kimisi yapma diyo insan kararsız kalıyor ama buhar makinaları oluyor ondan al derim bi tane serüm fizyoloji de al buzdolabında tut soğuk buhar olarak ver korkuyorsan