kutsal6363 bayb vactan önce burun falan temizlemiyormuşum ben o kadar söyliyim aspiratörlerin ucunun fiyatını düşününce fiyatıda uygun geliyor. İnsana korkunç gözükse de süpürgeyle olmasına rağmen çekim gücünü ayarlıyor 2.5 ml kadar sıvıyı sıkıyorum çevirip sırtına vuruyorum sonra baybvacla çekiyorum. Şu an 21 aylık ikizlerim kendi tutuyor burnuna yani acıtsa tutmaz öyle düşünün. 6-7 aylıktı aldığımda hala kullanıyorum. Ama sadece hastalık dönemlerinde. Geçen haftadan beri hastaydılar inanın bir avuç sümük çektim herseferinde ciğere inmeden atlattık çocuk nefes alamıyordu tamamen tıkalıydı hep açtım. Ama serum fizyolojik için şunu söyleyeceğim kbb doktoru dedi ki bir taraftan sıkınca diğer taraftan çıkarsa kulağa baskı yapar çok hızlı olmadan sıkın tek delikte kalsın. Deniz suyu var ama ben hiç fayda görmedim asla açmıyor. Bir de doktorumuzun önerdiği nazal nem var damla ve fısfıs olarak satılıyor yağlı bir yapısı var temizledikten sonra onu sıkıyorum ki yumuşak kalsın burnu. Normalde de kullanabilirsiniz kışın burnu kurur geceleri demişti