Cigdemom merhaba, benim kizim da 3 yasinda, ozellikle 3 yasina 1 ay kala parkta artik arkadaslariyla oyun kurup beni unutuyordu ve oyun sureci ciddi sekilde uzamisti, o gune kadar ben de endise ediyordum ama onu fark ettiğimde tamam dedim kres vakti gelmis. Ayni sekilde evde de daha aktif ve bir seylerin ona yetmedigi belliydi simdi 2 aydir krese gidiyor ve kizim da bana yapisikti adeta her seyi birlikte yaptığımız icin😊 o yuzden baslayacagi zaman endise etmistim ama 3 gun icinde surece alismisti. Cocugunuza sureci mutlaka anlatin bu cok ise yariyor. Oraya gittiginde neler yapildigini, sizin ne zaman alacaginizi, birakacaginizi sirasiyla atlamadan anlatabilirsiniz. Bu onu guvende hissettirir. Yine Kaplan Daniel’ in sanirim 2. Bolumu yetiskinler geri doner icerikli bir bolumu var onun da cok faydali oldugunu dusunuyorum. Daniel krese basliyor ve endiseleniyor bu sureci anlatiyor. Ona bir bakabilirsiniz. Biraz zaman sonra alisacaktir siz de endisenizi cok yansitmamaya calisin bu surecte. Kolay gelsin😊