kayrapinar kizlar 2 aylik oglumu sünnet ettirdim bugun doktor krem ve sari su verdi her altini acmada sür die ama altini actimda cok kötü agliyor yapabilcem bisey varmi sünnet yaptiranlar neler yasadi gercekten cok pisman oldum onu oyle görünce 😥
Sblsrgnsn kayrapinar canm gecmis olsun ilk gun oyle cok aglar normal kremi bol bol sur acisini alir rahstlatir ben calpol vermistim cisini her yaptgnda yandigi icin aglar yarin biraz daha hafifler korkma bitek ilk gun zor bugunu atlattin mi getisi kolay kremini falan ihmal etme bide karton bardak koymustuk biz yapismasin diye
bidunyamutluluk kayrapinar neden verdi ki benim oğlum 41 günlüktü sünnet olduğunda hiç Bi ilaç vermedi kendi kendine iyileşti. Çişi asitli olduğu için iyileştirir dedi. 3 günde iyileşti 10 günde de dikişleri düştü. Sadece ilk iki gün çiş yaparken ağladı biraz. Bi de ağrı kesici fitil vermişti doktor ama kullanmaya gerek kalmadı. O kadar ağrısı olmadı az ağrısı olduğunu farkettiğimde iki kez Calpol verdim.
bktyldz kayrapinar fitil vermedi mi bizde 34 günlük yaptırdık 8 saatte bir yarım fitil verdi 2 gün hiç ağlamadi yavrum kremde kullandık.
Yekyek12 kayrapinar bize doktoru panthenol diye bir krem verdi çok memnun kaldık ilk 3 gün karton bardak koyduk bantla göbeğine sabitledik bardağı ilk gün ağladı sadece ve sadece o gün calpol verdik. Bebeğim 6 aylık, şu an gayet iyi. Bir ay olacak yakında
kayrapinar Sblsrgnsnvalla canim o agladikca icim parcalaniyo kremini sürüyom ama sürerken cok agliyo aciyo heralde calpol bnde verdim 2 cay kasigi bide saat 12 gbi versem bisey olurmuki hic ilac kullanmadim daha once karton bardak bnde koyuyom
Merveedd bidunyamutluluk kesinlikle katılıyorum oğlum 16 aylık sünnet oldu asla krem ilaç vermedi doktor ilk 2 gün hele hiçbişi yapmadık banyo yapınca sarı kantoron yağı damlattık hep 20 günde eski haline döndü sünnet yeri
kayrapinar bidunyamutluluk bilmiyorum ki yara iylestirici yaziyo kremde bunu sür dedi sürdügüm zaman daha cok agliyo
kayrapinar Merveedd bze verdi canim calpol suruple krem aldirdi kullandim onlari nedense agliyo ama daha
Sblsrgnsn kayrapinar bisey olmaz canim verebilirsin ama fitil varsa fitil daha etkili o daha rahatlatir aglamasi icin yapabilcegn hicbisey yok maalesef biliyorum cok zor bende bebegimle beraber aglamistim ilk gun sutum kesilmisti mama vermek sorunda kaldim sakin stres yapma kendine yarin biraz daha rahatlicak emi ol ilk gun butun sikintisi
kayrapinar bktyldz fitil kendimde vardi agrisi oldunda ver dedi calpol surup ver dedi verdim ama agliyo hala daha
Merveedd kayrapinar sarı kantaron yağının tedavi edici özelliği var onu tavsiye edebilirim birde köpük bardak koyduk 10 gün
Merveedd kayrapinar kaç gün oldu biz sadece o yağ ile tedavi olduk görüntüsü hep iyiydi çabuk iyileştiriyor bilgin olsun
kayrapinar Sblsrgnsn insallh canim şu gunu bi atlatsam fitili kac saat arayla vereyim hic kullanmadim bilmiyorum cunku
bidunyamutluluk canım korktuğu için ağlıyor olabilir mi canı mı acıyor emin misin. Çünkü benim oğlum ağrısından çok korktuğu için ağlamıştı. Elimii tutmadan uyumadı Bi kaç gün. 🤷🏽♀️
kayrapinar bidunyamutluluk canim buyuk ihtimal acidigi icin agliyo cunku yapilorken hic aglamadi ignenin etkisi gitti aglamaya basladi bide altini actimda krem sürerken cok agliyo
Sblsrgnsn kayrapinar gunde 3 defa demisti bize doktor yatmadan once ver istersen daha rahat uyur sonra sabah veririrsin uyaninca 2. Gun zaten daha hafif geciyor ben 3 gun verdim fitil sadece
kayrapinar Yekyek12 bizede madecassol diye bi krem verdi onu kullaniyorum ama iste surerken agliyo galiba cani aciyo sürtüm icin sizede cok gecmis olsun insallh bizde atlatiriz bi an once
Yekyek12 kayrapinar elle sürmeyin biz direkt üstüne akittik cok akiskan krem doktorumuz ellemeyin hic dedi