aydint 45 günlüğüz, memede emerken uyuyakalıyor, yatağına yatırınca uyanıyor, bizim yatağımızda yatınca uyanmıyor, ağladıkça yatarak emziriyorum, yeterki ağlamasın diye doğru yanlış algımı kaybettim yardım edin nolur
Beybisii_ aydint benim kızımda öyleydi ama uyanmiyordu koyunca hep memede uyurdu memeden kesene kadar öyle devam etti ama bronsitten 1hafta yattik yatarak emziriyodum hemşire geldi kızdı yatarak emzirme süt ciğerine kaçabilir dedi
tekbebek aydint 3 aylık olana kadar istediğin gibi uyut ama yatarak emzirme Allah korusun tehlikeli oturarak emzir sırtlana güzel bi yastık yok bide bebeğin altına memede uyuya kalmadı normal sonra sen yinede yerine koy .Bebegin çarşafını kendini yastığına ser birkaç gün kokun geçsin sonra onun altına ser kokunu alır daha güzel uyur gece çok uyanır emmek için normal ama sen yine yerine yatır pişpiş falan açabilirsin
aden_26 aydint bizde 33 günlüğüz ve bende aynı durumdan tedirginim. Uyku eğitimi vs için daha çok erken biliyorum ama bu şekilde alışmasını da istemiyorum çok yorucu Son birkaç gündür memede uyuduktan sonra yerine Koyuncu en fazla 5 dk sonra uyanıyor bizimkide bugüne kadar uyumaya devam ederdi ne yapacağız bilmiyorum 😢
Ezooezz aydint 30 gün oldu bugün. Özellikle dünden beri yatağa koyduğum an uyanıyor max 10 dk uyuyor sonra ciyak ciyak ağlıyor aranmaya başlıyor emziriyorum uyuyor ya gazını çıkarırken uyanıyor ya yatağa koyunca. Şu an halâ kucakta alttan gazı var sanırım ama onu da çıkaramıyor kısır döngüye girdik
kuzeydmrc aydint ikisi de dünyanın en güzel şeyleri. Tabii uyurken bebek küçükse dikkat etmeniz gerekir🫶🫶🫶
Beybisii_ aydint hemşire öyle dedi kızım yastıkta yatıyordu bende yan uzanıp emziriyodum ciğerine kaçar daha çok bronsitten yatarsiniz emzirme yatarak dedi
Beybisii_ aydint bende şaşırmıştım hatta kendimi sucladim hep acaba benim yüzümden mi çocuk hasta oldu diye
Ftsyckk Beybisii_ Oğlum 15 aylık doğduğundan beri yatarak emiyor. Geceleri özellikle. Kucağımdayken de yatar pozisyonda sonuçta farkı ne ki.
Beybisii_ Ftsyckk kucakta farklı yatakta yatırarak farklı kucakta çocuğun kafası dümdüz yatık olmuyor
Y6_ Daha minicik annesi zamanla değişir bnm oğlumda memede uyurdu sonra sonra yine memede uyudu ama yatırınca uyanmadı
aydint aden_26 daha uyumadı, memede gece uykusuna geçince bende uyuyakalıyorum yanıma yatırıveriyorum, 0-3 ayda alışma diyolar ama ne kadar dogru bilmiyorum
bitrakyali Ezooezz bebeğim 26 günlük, şuan sizinle aynı durumdayım. Kısır döngüye girdik biz de. Memede uyuyor yatağına koyuyorum ciyaklayarak uyanıyor. Yine memede susup sakinleşip uyuyo. Nasıl bir çözüm bulacağız
emineref Göğüs pedine biraz sütünüzü damlatır yastığının kenarına koyarsanız kokunuzu yanında hissedeceği için beşiğinde yatırmanız kolaylaşabilir bir demenizi tavsiye ederim
aden_26 aydint ana kucağında sallayarak uyuttuk bizde şimdi saat 19.00 dan beri uyanikti aralarda kısa 5-10 dk lik uykular yapmıştı o kadar umarim şimdi uyur..
aycoregim Benim bebegimde de uzamis sarilik oldugu icin istediğinde memeye gelmesine ve uzun kalmasina musaade ettim, simdi de memesiz ne uyuyor ne sakinlesiyor. Olani da cok kisa sureli oluyor. Gunlerdir bir iki saatlik uykularla duruyorum cildirmak uzereyim. Bununla alakali post acmistim ama sadece bir kisi yazdi ben de bekleyeyim burada
kuzeydmrc aycoregim memeyi kesmeden maalesef uykular düzene girmiyor ben 25 ay emzirdim fırsatınız varsa doya doya emzirin allah güç kuvvet versin