annemioldumbensimdi_ annemioldumbensimdi_ kızlar aşıdan sonra böyle olan var mı Dün vurdurduk aşıyı iki kola biri böyle diğeri şişmedi Kolanyayla falan ovdum iki defa İner mi şişlik ağrı yapar mı böyle olunca Huysuzluğu yok kolunu da rahat kullanıyor ama böyle şişmesi hoşuma gitmedi
Miracinannesi_ annemioldumbensimdi_ bizimde koldan yapıldı görüntüde böyle degildi ama dokununca çevresinde sertlik ve şişlik vardı 3 güne tamamen duzeldi
maygirl annemioldumbensimdi_ aşı yapilirken kolunu kastı ise siskinlik yapar aşı yapildiktan snra buz ile soguk kompres uygunlansa idi şisme olmazdi şuan yapsaniz etki edermi bilmiyorum isterseniz deneyin emin.deilim ama.zaman gecmis cnku artk
kizinaasikbiranne annemioldumbensimdi_ aynısı oldu bizim bacağa yapılmıştı 3 gün kızarıklık ve şişlik oldu sonra sağlık ocağına gittim sordum genelde 18. Ay aşılarında oluyor soğuk kompleks yapın dedi bana buzu havluya sarıp 2 saatte bir uyguladım geçti
Lalinvanilya Bizim hemşire bacaklara vurdu 5 gün önce sadece iğne izi kızardı ve ilk gece ateşi 39 a çıktı
selinaymda annemioldumbensimdi_ benim kızım da 2 hafta önce oldu 2 bacakdan oldu bide ağızdan ilaç verildi
annemioldumbensimdi_ selinaymda eltimin kızına da koldan vurdular Ağızdan damla da verildi iki kola vurdu ebe aşıyı biri normal de diğeri çok şişti böyle
Miracinannesi_ selinaymda benim bebeğime de koldan yapıldı kastan yapıldığı için zayıf bebeklere bacaktan kilolu bebeklere koldan yapmayı tercih ediyorlar
annemioldumbensimdi_ kizinaasikbiranne buz koydurmuyor Biraz şişebilir kolanyayla ov ya da buz koy dedi ama ben bu kadar beklemiyordum
kizinaasikbiranne annemioldumbensimdi_ bizimki de buz koydurmadı ama dikkatini dağıtarak 3-4 dakika buz koyabildim
annemioldumbensimdi_ maygirl buz koydurmuyor zaten ebe kolanyayla masaj yap demişti ama o pek işe yaramadı
empera kizimveben11 merhaba bizde bu gün aşı yaptırdık bacaktan ayağının üstüne basamıyor ağlıyor normal mi sizde böyle bir durum oldu mu