secondmylife delihatun01 ayy diğerleri kaç yaşındalar? Siz kaç yaşındasınız bide ikiz var mıydı ailenizde?
Meri-Mel delihatun01 Oy maşallah sübhanallah Allah’ım yardımcınız olsun ben bir taneye zor bakıyorum sizi alkislamak sarılmak istiyorum ☺️🤭😃
delihatun01 secondmylife 1 numaralı oğlum 6 yaşında 2 numaralı oğlum 5 yaşında 3 numaralı oğlum 1 buçuk yaşında İkizlerim 2 buçuk aylık Ben 25 yaşındayım ailemde ikiz yok 😌
rth delihatun01 doktora gidin yakıyorlar düzeliyor oğlumun da böyle idi acısız ağrısız bir şey çubuk gibi bir şey ile yapmıştı Dr
Sevolay delihatun01 bizdede böyle kalıntı vardı doktor zeytinyagı sür yarım saat 1 saat beklet sonra yıka hafif lifle ovala demişti düşene kdr her banyoda yap demişti bizim ilk yapmamda geçmişti
delihatun01 Sevolay ben yinede doktora götüreyim kendi kafama göre yapmıyım kimisi yakıyor demiş iyi yapıcam derken kötü olmasın teşekkür ederim bilgi için
Fasi delihatun01 her bnyodan sonra pamukla sildim birgun pıt diye pamuğa geldi çekiştirmeyin sadece hafif hafif dokunun zaten anlarsınız geleceğini