Sinems1 Sevvalll kan damlası kullanmıyorum demir kullanıyoruz onuda doğduğu günden beri veriyorum maması da doğduğundan beri aynı Bebelac veriyorum
Kutay_16 Beslenmesi fazlaysa şayet öyle oluyor bizde mama kullanıyoruz fazla kaçırdığı da dışkı yeşil oluyor
Nyr195 Sinems1 bizimde öyleydi koyu yeşil siyaha kaçıyordu yeşili baya koyuydu ve kokuluydu normal diye düşündüm diş cikarma dönemine falan denk geldi diye düşündüm sonra ateşlendi kustu falan acile gittik. **Bağırsak enfeksiyonu çıktı probiyotik antıbiyotik kullandik .duzeldi kakası
salihayilmaz mama dışında birşey mi verdiniz, bebelac ta güzel bir mamadır, neden böyle oldu acaba, geçmezse bir doktora sorun bence
yahsi Sinems1 Farkına varmadan üşüttünüz mü,geçmezse doktora götürün çünkü salgında var,mikrop kapmış olabilir.Ben de bebelac kullanıyorum.çok ta memnunum
Sinems1 yahsi enfeksiyon kaptı mı acaba diye ateşini ölçüyorum sürekli hep aynı değerler aralığında 36.4 ile 36.6 arasında gidip geliyor hiç dışarı çıkmıyoruz soğuklar birde salgın yüzünden 1.5 haftadır banyoda yaptırmıyorum evde dışarı çıkan bi eşim var oda hastalanmadı bu koşullara bakınca soğuk almış olmaması lazım
gza Bizde de oluyor nedense ama devamlı da değil. Bir gün öyle yapıyor mesela sonra normale dönüyor 1 hafta sonra tekrar koyu yeşil yapıyor. Alerjimiz zaten var yediklerim de aynı o yüzden nedenini anlamış değilim.
Eylullmomss 4 ay 7 günlüğüz sadece anne sütü iciyo bebeğim ilk kez bu zamanda kadar asker yeşili kaka yaptı bende anlamadım hatta post acicaktim sebebi ne acaba bide kötü kokuyor öksürüğü de var yarın doktora götürücem