Kbraunvr Seryy_ 😂😂😂ahh bu emzik olmasa gün içinde hiç istemiyor gece de gögsümden kopsun diye hemen veriyorum
Seryy_ Kbraunvr ayy benim ki gece gündüz affetmiyor çoğunlukla ağzında 😢 nasıl bıraktıracağım bilmiyorum 🥲
Kbraunvr Seryy_ ben doğduğundan beri uykuya geçişte verdim uykuya dalınca yavaşça ağzından çıkardım hep göğsümü bıraksın diye hemen verirdim dalınca geri çıkartırdım bazen sallarken veriyorum kabul etmiyor 😂
3kedili2bebekli 210796 deme öyle gece 20 kere su icmeye kalkinca bu lafına da pişman olursun, ben oldum.
210796 3kedili2bebekli ilk cocugum 5 yasinda.hectim o yollardan😄ama zor degil bu kadar da suyunu verib uykun acilmadan yatiyorsun.bizim 5 yasindaki hala yalniz uyumadigi icin zor degil yoksa ayri oda olsa git gel🥲
3kedili2bebekli Kbraunvr ben uyuttum çoktan kızım derin uykuda ama oğlum zırt pirt su diye kalkıyor hadi bakalım neymiş bu 1 yaş ya
3kedili2bebekli Kbraunvr su olaylar bir bitsin duzelicez inşallah ya diyesim geldi nedense 😂 ben umudumu kaybettim 18 sene kadar uykusuz kalcam galiba sonra da üniversiteye gider bir 4 sene de aklım kalır uyuyamam of 😂
Newmother07 Kbraunvr bide sebepsiz ağlamaları yok muu allaaahhh her gün dua ediyorum özellikle uyanmasın diye 😅