Peyker19 Gamzeli merhaba konunun uzerinden sure gecmis ama su icerken tikanma sorununu cozebildiniz mi kizinizda
Gamzeli Ejderhahavva allahim ben de bu konuda yalnizim saniyordum malesef benim bebegim de oyle o kadar hevesleniyorum ki boyle mama sandalyesinde kasik kasik yedireyim soyle bi istahla yesin mama mama diye sabirsizlansin ama dort bes kasik yeyince sukur diyorum🙄
Gamzeli Ejderhahavva yine yiyorsa iyi ben kizimi zorlamasam hic yemeyecek memeyle yasayasack iki yasina kadar emsin istiyorum ama tabi bu derecede yogun degil
MinikCilek Deletedmom55 bizde 8 ay 1 haftalıgız alıstırma bardagı gibi biberon aldım aventin ama ucu cok acık sanırım tıkanıyor ama bu minik biberonlar varya onla verince içiyo
LINDAMAY Deletedmom55 “süt veya mama kıvamlı olduğu için çektikçe az geliyor ama su kıvamsız olduğu için çekince çok gidiyor ve alışık olmadığı için boğulur gibi oluyor. 1-2 fıt çekince biberonu ağzından çekin yutsun sonra yine verin. Oturur pozisyondaysa da kaşıkla verin 8-10 güne alışıyor normal içmeye başlıyor.
SarikusAnnesi Deletedmom55 yenidoğan için anne memesi gibi sadece çekince gelen biberonlar var onlarla başla biz öyle yaptık git gide biraz daha buyuttum.1 yaşında bardaktan içemiyor 2 numaralı biberonla içebiliyor. Zamanla öğreniyorlar. Ha birde çay kaşığı ve tatlı kaşığı ile içerebiliyorum.
Irem_16 O kadar alıştım ki tıkanmasına emerkende tıkanırdı, su içerkende. 17 aylık şuan biraz önce yine tıkandı. Yavaş yavaş öğrenecekler ☺️☺️
Peyker19 Irem_16 benim kizim pek.emmedi maalesef mama icerken biberonda tikanirdi refluden diye dusunuyordum suan 12 aylik ama sudan tikanmasini anlayamiyorum siz doktora sordunuz mu bu tikanmayi
Aygul90 Deletedmom55 13 aylık benım oglumda aynı bütün çocuklarda oluyor bu ben bıraz içiyo çekıyorum veriyorum nefes almadan içiyo tıkanıp kalıyo bı çekıyorum nefes alıyo yıne veriyorum
Peyker19 Aygul90 bazi bebekler gayet normal icince telas yaptim sanirim suyu neyle veriyorsunuz acaba bide ne sıklıkla tıkanıyor acaba
Deletedmom348 Deletedmom55 Bizim ki de hiç içmiyor. Sevmiyor su. Sabahtan beri 5 ml anca içirebildim😐
Aygul90 Peyker19 ben suluk aldım onla verıyorum ara sıra bardaklada veriyorum ama çok döküyo suluk daha iyi oldu
Peyker19 Deletedmom348 daha yeni baslamis icmeye kizimda oyleydi zamanla daha cok icmek istiyor bir de tikanmasa
Deletedmom348 Peyker19 sanırım yapısal olarak olabilirmiş. O yüzden şimdi doktordan geldik. 5. Aydayız. Dsö ye göre ek gıdaya geçmemiz uygun değil olarak öngördü doktorumuz. Oturtmamamız gerektiğini de.