Lilysa tamamm doğduğundan beri mızmız ve huysuz bir bebekti ama son 15 gündür resmen içinden bur canavar çıktı
minikpandam-_- Lilysa 1 2 ay sonra az düzeliyor sonra ne yazık ki diş sancıları başlıyor geçecek inşallah bu günlerde
efelinamoms Lilysa yürümeye başlayınca bir tık daha kolay oluyor sürekli kucağınızda taşımak zorunda kalmıyorsunuz tam olarak yürüme flan başlayınca düşmeden vs parkta flanda onu izleyerek yetebiliyorsunuz her yaşın hem zorluğu hem kolaylığı var 😊
Bebetonunannesi16 Lilysa seni endişelendirmek istemem ama 2yaş annesi olarak ikimize huni alabilirim gerisini sen anla
Leylamoznur Lilysa hajahaa valla 1 yaşı arıcaksın biz suan 2 yaş sendromuna erken girdik anam ağlıyor
gulyabani Lilysa maalesef kızım da 2 yaşına girdi girmesiyle hayatım kaydı diyebilirim 😀hemen hemen hergün ağlama molası veriyorum kendime😂😂
haydii Lilysa hayor 3 yaş Daha zor Her yaşın zoru var ama bu 3 yaş Yok böyle birsey Herkes burda yazıyordu Yaşayınca Gördüm 😞🤷♀️🦥🦥🦥🦥🦥
farelikoyunkavalcisi Lilysa hanımefendiciğim neden benim oğlumu anlattınız siz nereden tanıyorsunuz bizi🥺🥺 gerçekten bu gece dudağıma kafa atıp patlatıp uzun bir süre kanayınca sinir krizine girdim banyoda yarım saat ağladım sanırım geldim baktım hala uyumamış 🫠🫠
Lilysa farelikoyunkavalcisi ayyyy hepimizin derdi bir demek ki🥲 ben de odaya geçip ağzıma yastik bastırıp çığlık atıyorum bi rahatlayıp geliyorum😂
morsevenanne9 Lilysa bizde aynı şekilde benim beynim yoruldu bu yüzden boş durmuyor dinlenemedigim için oda üzerime üzerime geliyor anlamıyor beni