Baybyuras Oğlum ikizler burcu duyan sabır diliyo bu burçta olanlar ne gibi sorunlar oluyo yazabilirmi iyi özelliklerde tabi
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Baybyuras cidden ya, kararsız oluyor diyorlar. Ağlarken gülüyor, gülerken ağlayabiliyor diyorlar vs. Benim kızım da öyle gülerken yada ağlarken bir bakıyorum tam tersi oluyor. Gülüp ağladığını bilemiyorum 😂
yasminspars Baybyuras alrep daha kötü emin olun ama benim oğlumun burcu balık kocamın burcu akrep 😂😂😂
mihramomm1 yasminspars Hasan Can Kaya ’nın tek burç akrep burcu geri kalanlar değil demesi aklıma geldi 😂Ama bacım akrepler masumdur yaa biraccik😂gömme hemen biz akrepleri
GezginPaNDa Baybyuras ikizler kadını fenadır , erkeği kötünün iyisi. Yükselen de etkili tabi . Sürekli karsr değiştirmeleri insanı delirtiyor
mihramomm1 Baybyuras enerjik ve çok yönlü yapıya sahip olurlar . Bir ortama girdiğinde dikkatleri üzerine çekerler hareketli yaşamayı sever.En kötü yaniysa kararsızlık ve değişkenlik yaşadığı için maymunlu iştahlı olabiliyorlar tabii yükseleni falan da önemli 🥳
defnevedoruk Baybyuras 2.ye hamileyim ya yengec ya da ikizler olcak skdkdodld hangisini seçeceğimi bilmiyorum
alitahadady Parsongan benim oğlum da tam tersi burcu başak yükseleni de ikizler 🤣 şuanda da tam anlayamıyorum nasıl etkileri var bu burçların o kadar uzağım ki bilgilendirir misiniz kısaca plisss🤣
Birdunyabircennetannesi Baybyuras İkizler😅 Söylemeye kelimeler yetmiyor bacım 😅 Aslanda çok zor tanıdıklarımdan biliyorum
mavibahar1 Baybyuras bende tam ikizler erkeği yazacaktım. Allah sabır versin, kolaylık versin… Benim eşim ikizler. Bilsem evlenmezdim gerçekten 😕