mer_ann Nasilsiniz guzel annelerrr💜💜💜 İlk kez yapiyorum biliyorum super degilde kizima buyudugunde hatira olsun diye yaptim ben sevdim kizimda sevdi Cepte yapmayi dusunuyorum eh iste oldugu kadar sizinle de paylasmak istedim🙈
mer_ann mer_ann burda goruyorum altin elli annelerimizi cok begeniyorum bende yaptim onlar kadar guzel olmasada idare eder teselliii😅😅
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala mer_ann super degilde Bence süper💖 Elinize emeğinize sağlık. Ben hiç anlamam, beceremem
mer_ann NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ay canim benim cok tesekkur ederim o senin kalbinin guzelligi🩷🩷🩷🩷💐💐💐
defnemomm_ ben hiç anlamıyorum örgü iğne ip dikiş . İnan hiç elime almadım şu güne kadar. Ufak bir dikmelik bir şey sökük vs olsa eşim diker :) o derece 🤷🏻♀️ Çok güzel emeğine saglik 🌸🌸
Nacafa Gayet iyi duruyor. Bir öneri vereyim; bu tarz el emeklerine uygun ilikler satılıyor onlardan takarsanız daha farklı bir havası olur
Uykusuzhergeceeee mer_ann çok şeker, çok güzel görünüyor. Yıllar sonra, annem kendi elleriyle benim için öğrenip yapmış diyecek 🥰🫶🏻
ecrinbebe mer_ann ayy çok güzel güle güle giysin bende ördürmek istiyorum ya yelek ama benim elimden hiç gelmiyor yapıp satarmısınz böyle