Snowglobe omurbebek12 LCW zambak oda kokusu hani şu çubuklulardan. Çok güzel kokuyo. Çabuk bitiyo ya ama hep kokuyo. Bide air wick ler de iyi prize takılan
omurbebek12 Snowglobe çubuklu olanlardan aldım çok çabuk bitiyor. Tekrar alana kadar zaman geçiyor :)
Diva omurbebek12 uçucu yağ damlatıla bilen buhar makinesi ala bilirsin görüntüsü güzel ve bir kaç damla ile her yer güzel koksun hatta şöyle bir artısı var hasta olduğumuzda veya burunlarımız tıkandığında nane veya okaliptüs yağı koyuyorum iyi geliyor
Seher2410 omurbebek12 canım ben trendyolda Vivaldi home den komşu çatlatan kokusunu kullanıyorum evime kim gelse soruyor temizlik kokuyor çok güzellll 😁😍😍
omurbebek12 Seher2410 Peki kokusu kalıcı mı? Mesela bende var sıkıyorum beş on dakika sonra koku kalmıyor
asya343 omurbebek12 https://ty.gl/vha9nm5238876 canım ben bunu kullanıyorum evin hertarafına yayılıyor temizlik yapmasan bile o temizlik kokusu geliyo evime her gelen soruyo valla tavsiye ederim
Asyaveannesi04 omurbebek12 oda kokusu olarak sprey chakra powder pleasure kullanıyorum çubuklu evin girişinde de air wick çiçek bahçesini miis gibi kokuyor
yagmur35yy omurbebek12 ebebekten almıştım bebek pudra kokusu diye geciyo ama mis gibi kokuyor hani ebebege girince güzel bi koku geliyoya o canim
yagmur35yy omurbebek12 güzel kalıcılığı ertesi güne kadar kalıcı misafir olunca sıkıyorum bi fıs yetiyor