gulsip Makasal malesef 4 aylık bebeğim için kremi kullanıyorum, doktor isterseniz birkaç gün masajl açmayı deneyin dedi ama 4 aylık bebekte bile çok zor illa ki rahatsız oluyor, o yüzden hemen kreme başladım enfeksiyon ya da böbrek durumu beni daha çok korkuttu açıkçası, krem ilk günden etki etti 4. Gün şuan yarıya kadar açıldı umarım tekrarlamaz. Bundan sonra sürekli kontrol edicem ama süreç nasıl ilerler bilmiyorum. Kremin de yan etkileri varmış kıllanma ve kararma gibi ama doktorumuz geçici dedi.
Makasal gulsip aaaa yani o krem o işe mi yarıyormuş kendi kendine açılsın diye. Ya işte internetten baktım bende değişik yetişkinlerde filan kullanılıyormuş emin olamadım tamam doktor yazdı ama doktor da bize güven vermedi ki yüzümüze bile bakmadı cart dedi yırtarak açtı 3 gün çığlık çığlığa yaptı çişini ah ne zordu. Yani o yüzden bende ilacın ne olduğunu çok bilmiyorum.
ayse_dm 4.5 aylık kızımda da varmış😞 merak ettiğim kremi kullanırken ne kadar kullancaz,dr bir şey söylemedi,nette baktım kimisi mercimek tanesi kadar demiş,kimisi kulak çöpüne döküp yapıyormuş, ölçü olarak nasıl kullanıyorsunuz arkadaşlar
svg032020 ayse_dm ayse_dm doktorumuz mercimek tanesi kadar alıp elinle sür demişti.Daha sonrasında masaj
gulsip aysme sadece kanat kısımların içine sürdüm ve hep kontrol ettim açılma oldukça ben de açmaya çalıştım ama neredeyse 1 hafta sürdü açılması