Zgea deniz616161 sadece üç saat gidiyormuşsunuz yani bir kere kullanmak gerekecek bence kaşık biberon en iyisi hem meme reddi riski de olmaz
Fasi deniz616161 benim bebeğimde almadı sürekli farklı biberon uç denedik dr brownsı almıştı onu kullanıyorm
milamihra deniz616161 biberonu ucunu hafif ılıtıp ucuna sütünüzü sürün mayisik olduğu anne önce meme verin sonra hafifçe memeyi çekip biberonu verin inşallah faydasi olur
Bihterrr deniz616161 comotomo markasını dene. Kızım phlipsi dr brownsu falan ağzında döndürüp duruyordu çok üzülüyordum iştahı yok diye ama bunla şap şup içiyor mamayı
aselasya55 deniz616161 aynılarını yaşıyoruz öğretmenim 5 aylık olduk ek.gida başlayacağız ama biberon da kullansın istiyorum ne yaptıysam almadı kendi sütümü sagip veriyorum onu da almıyor diliyle itiyor
aselasya55 deniz616161 yani ben göreve başlayana kadar 8 buçuk aylık oluyor artık ek gıdaya alistircam gelince de emzirme işlemi ama dışarısı için zor olacak
aselasya55 deniz616161 anladım hangi şehirde siniz biraz buyuyene kadar izin rapor ayarlayamadiniz mi