aa_360 Kızlar çocuğum bozuldu galiba bu saatte uyanmazdi normalde bugün bir posta gece uykumuz cok iyi dedim çocuk bozuldu anında etki 😂😂😂😂
bisenakillisinzaten aa_360 yaa kız benimkine de bı şey oldu baktım art arda osuruyor. Sonra kalktı bı güzel 💩 yaptı bıda da uyumadi
asel0404 aa_360 bizimkinde 1 haftadır hiç geceleri uyumuyor 1 saat uyuyor 3 saat uyanık kalıyor şuan yine öyle 1 de uyuyup 3 de uyandı ve hala uyanık ….
Sizden-biri aa_360 bizdedir ben bozuldum galiba 😂kızı uyuttuktan sonra uyurum 1-2 saat sonra gece 12 de 11 de filan uyanırım Sonra gitde uyu 😂bana nazar da deymedi hep uykum kötü derim aslında 😂
aa_360 bisenakillisinzaten 2 buçukta uyandı hala ayakları görsen kıpır kıpır normalde akşam 9-10 gibi uyur sabaha kadar 3 kere uyanır hemen emer uyur 8 buçuk gibi de güne başlardik bugün güne tövbe baslayamam ben 😂
aa_360 Sizden-biri kız uyusana kapa gözlerini 🤣 bebe doğduktan sonra bana anında uyuma modu yüklendi her sn her yerde anında uyuyorum mucizevi şekilde hshhsh
aa_360 bisenakillisinzaten maşallah 🤩 ay uyudu galiba bugün bir posta da diyetteyim yazmıştım şimdi kraker yedim stresten ay nazar yağdı üzerime üzerime hshshs
aa_360 asel0404 ay cok zor bir durum birde 6 ay sonra jse dönmeyi düşünüyordum böyle olursa nanay yani 🥲🥲🥲🥲
aa_360 asel0404 şuan 2 ayligiz ücretli iznim bitiyor ücretsiz kullanicam galiba sonrasında istifa bu gece uykusuzluk durumu ne zormuş