miskoniko Zehra1908 canım bende şu an bu arayış içindeyim alırsan banada söylermisin bayadır araştırıyorum ama gerçekten çok pahalılar benim iki bebeğim var bi tanesine cybex almıştık onu kullanıyoruz ama diğerine şu an cybex aşırı aşırı pahalı geliyor yani o paraya çocuğa neler neler alırım diyorum .şu an sepetimde bu ürünü bekletiyorum hatta 😅 https://app.hb.biz/Pwon3FvZA3wz buda 10 binden 5 bine düşüyor daha uygun olanlarda 360 derece dönen değil . Biraz daha araştırıcam buraya gelen yorumlarıda okurum olmazsa bunu alıcam bide köpekli çok tatlı geldi bana 😅
Zehra1908 miskoniko ay evet canım bunu bende aldım favoriye en uygun olarak çok satanlarda bu var bir de maxi cosi var aradığım özelliklerde 10 bine düşüyor o da ama o kadar parayı verdikten sonra rahat edemezse çok üzülürüm besafe var çok önerilende ama 360 derece döneni pahalı dönmeyen model daha uygun şu anda çok kararsız kaldım bilmiyorum ya
Pourik Ben e bebekten aldım yüksek dışarıyı görüyor ama 360 derece dönmesi yok bence gerek de yok gibi, 14 aylıkken aldım ben de geçen ay memnunum ama sorsan adını falan anlamam 😂😅
Zehra1908 Pourik ben çoğunlukla hep tek başıma çıkıyorım dışarı canım eşim çok olmuyor yanımda nadiren haftasonu o yüzden 360 derece dönmesi daha mantıklıymış gibi geliyor bana bilemedim ki valla
smnbr Zehra1908 Ben avova aldım dediğiniz özelliklerde Ama benim bebeğim daha küçükken aldık Siz 36 kg olanlara bakabilirsiniz Adac ın bu arada kendi sitesi var. Ordan bakıp Türkiye deki fiyatları bulabilirsiniz
bbayrak Bende arıyorum hala karar veremedim, dönen yatmıyor. Yatan dönmüyor. Hangisine öncelik vermeliyiz 🥴
aybarsbebekk aybarsbebekk ama kraft da favorilerimdeydş en son yoyko bear aldım. Bende ayı desenini beğendpim için aldım açıkcası çok tatlı geld bana😂