uykusuzanne__ Evet hangi pedi kullanıyorsunuz ben alıyorum çok kalın oluyor orta olsun istiyorum ne kalın ne ince
limonzeytinmom uykusuzanne__ senelerdir molped kullanırım ama ara ara yenilik yapıcaz diye bozuyor. Koton kalın geliyor Orkid pişik yapıyor sleppy sızdırma yapıyor 🫤
ArvenMom uykusuzanne__ kotex antibakteriyel aşko bak bakayım fransa da var mı ben çok memnunum hem kaşıntı yapmıyor
Roseses Hepsini denedim bende hepsi bana pişik yapıyor evet evet bebekler gibi pişik oluyorum her regl döneminde 🫣🫣 file markette organik ped gördüm aldım denemek için bu ay onu deneyeceğim bakalım o nasıl
uykusuzanne__ ArvenMom bakacam bende olmasa alıyım kaçtane denedim hiç biri güzel değildi pişik yaptı
ArvenMom uykusuzanne__ ben buraya geldim bu pedi buldum inan çok rahat ettim hem pişik yapıyor diğerleri hemde çok kaşıntı yapıyordu ama bunda hiç birisini yaşamıyorum
keremsmom78 uykusuzanne__ spiral taktırdım doğumdan sonra 2. Ve 3. Günler aşırı yoğun oluyor normal pedler asla tutmuyor gece bile taksam. Canpedin lohusa pedleri vardı kalın yoğun günlerde onu kullanıyorum taşma va yaşamadım şükür. O günler dışında gece kullanıyorum molped