biradamavisi Kızlar sorum başlıkta. Yıllardır taktırmak istiyorum hep erteledim şimdi çocuğa bütçe ayırmaktan yine kaldı. Devlet hastanelerinde böyle bir imkan var mıdır acaba?
Medih biradamavisi var ama çok sıra bekleniyor 18 yaş altı öncelikli yıllardır bekleyenler var ben de o şekildim sonunda özelde yaptırdım
sibaluna biradamavisi 18 yaşından sonra devlet tel tedavisini karşılamıyor, parasını ödeyip tedavi olabilirsiniz ancak onun da özelle pek bir farkı olmuyor
biradamavisi Medih hmm anladım. Tel fiyatları nasıl özellerde acaba benim sadece üst dişlerimde ayrıklık var. Alta taktırmıcam.
biradamavisi sibaluna ya öyle mi teşekkür ederim bilgi için ben randevu aldım devlete yine bi gidip sorayım
Medih biradamavisi Benim tek bir dişimde eğrilik vardı Tek diş için üste komple takıyorlar isterse hepsi bozuk olsun üste komple takıyorlar tabii ki fiyatları değişiyor mutlaka fiyat bilgisi alın ve hani üst dişlerde azı dişlere takılacağı için dolgu kanal herhangi bir sorun varsa ilk önce onu tedavi ediyorlar
Medih Ben 2 kere taktırdım ilkinde tedavi sonrasın da plak kullanman gerekiyor yoksa ayrılma oluyor 5 yıl sonra tekrar geçen yıl taktırdım 11k fiyat