eraysen beyzanill şuan sadece askılı zıbınla 2.5 tog giydiriyorum bizde civil ve owli marka var 2 gündür çocuk odası 20 derece seviyesinde ısıtıcı kullanmıyorum çocuk odasında o yüzden 2.5 tog tercih ediyorum
evlatkus Bebeğim 6 aylık bende tog tulum almak istiyorum ama 0,5 mi yoksa 1 mi almalıyım bilemedim odamızın sıcaklığı 24-25 derece sabaha karşı dahada soğuyor. Sizce kaç numara almalıyım?
aiseeftun Dolores gerçekten ter ve sonra soğukluk en kalitelisi işe yarar üstünü örterim yeter ki o terini görmeyeyim dedim pijama giydirdim sabah sırtı ter ve soğuk olmadan kalktık
Boublee Dolores bebem 9 aylık 1.6 tog aldım odanın ısısı gece 21 20 derece oluyo tulumun altına uzunkollu zıbın ve bir tane normal tulum giydirip üstüne uyku tulumu giydiriyorum asla üsümüyo ben çok memnunum bir de uyku tulumu büyük aldım kolları ayakları falan kapanıyo aldığımda bebem 6 aylıktı 24+36 ay aldım ki bol olsun rahat etsin 24 derece de uyku tulumu giydirirsen terler tabikide
Minikatabeyy Dolores Ne saçma bir post ya uyku tulumu değil örttüğünüz battaniyeyi de yanlış tercih ederseniz hasta olur aynı şekilde giydiği herhangi bir kıyafeti de.Tulum hasta etmiyor yanlış seçimler hasta ediyor
okyanusum_ Annecik-06 uzun kollu zıbın üzerine penye eşofman takımı ya da tulum. 22 dereceye düştüğünde üzerine yelek giydiriyorum. Sürekli yerde oynadığıçin ve emeklediği için de bazen alta ek olarak polarlı çorap giydiriyorum. Lcw dan almıştım çok çok güzel bacakları açılmıyor dışarı çıkarken de giydiriyorum külotlu çorap gibi ama çorap kadar dar değil eşofman gibi ayaklarına çorap dikmişler 😍
Tatlican gizematadeniz iste druma göre hareket etmek gerek ben yeri geliyor hava cok soguk degilse kızımın petegini kapatip tulumunu giydigorum terlemiyor
Milkmama silaa66 uyku tulumu battaniye yorgan gibi bebekler için boğulma tehlikesi yaratacak ürünlerden çok çok iyi. Oda sıcaklığınıza göre tog değeri seçerseniz bebeğiniz üşümez de terlemez de benim kızım 20 aylık hiç bir sıkıntı yaşamadım çok rahat ayrıca
Tatlican silaa66 Kızzzz cocuga battaniye örtuncede terliyor ve terli çocuğun uzeri acilinca buz gibi oluyor ve hasta oluyor
nzbgln Milkmama yok onu zaten biliyorum aşırı derecede yargılamışsınızda oda sıcaklığına göre tog kullanımı dışında bilmediğim bişey var sandım.
momy45 Dolores size ne kadar teşekkür etsem az. Bu postu görmeden önce almalımıyım diye düşünmeden edemiyordum biliyosunuz pahalı bir de. Sizin postu gördüm vazgeçtim. Umarım çocuğunuz iyileşir 🙏
Canmete lucifermorningstar Ben de bundan aldım ama tog değeri yok gibi bunların heralde ben tog değeri var sanmıştım sizin
Canmete NariNariKiminYari teşekkür ederm yalnız kidzee de elyaf dolgu olması lazım özelliklerde öyle yazıyor