Tatlican Dolores Ama tatlim 24 derecede tulum asla olmaz terler tabi ki Ben 21 en fazla 22 derece icine sadece atlet ile Hic terlemiyor Ben 6yildir kullaniyorum ama dedigim gibi evin derecesi fazla olmamal 24 dercede battaniyede ortsen terler ve uzeri acilirsa üşür hasta olur
Dolores Tatlican tatlım 24 te hiç kalın tulum giydirmedim. Orayı net anlatmamışım. 22 olan odada sorun olmuyordu. Ama 24 olan odada 1 tog bile terletip hasta etti. Öyle demek istedim :)
cansuyagmur Tatlican bende 4 yıldır kullanıyorum. Hiç öksürmedi. Ama dediğiniz gibi sıcakta giydrilmez. Beni kızımın üstüne peçete koysam saniyesine fırlatır. Uyku nefret eder üstünün örtülmesinden
Tubanurrr Tatlican katılıyorum ben de dereceyi düşürüp giydiriyorum hiç hasta olmuyor terlemiyor usumuyor 23-24 te tulumla terler
gencmom_ Dolores hadi kabul edelim Uyku tulumu kadar saçma sapan bişey yok Bizim milletimiz öyle insan ki Bişey çıkarıyorlar uyku tulumu diyip satıyorlar ve bizim milletimiz koşarak gidip alıyor Sonra ne aldın uyku tulumu? Allah Allah olmasa o uyuyamazmı 😂
Tatlican gencmom_ Allah Allah olmasa o uyuyamazmı 😂 HAHAHAH tulumsuz çocuk niye uyumasın annesi uyuyamiyor ay uzeri acilacak aman dur bakayim😂 Birde niye sacma olsun bilinçli kullaninca hasta filan olmuyor 6yildir giyiyor sadece ilk iki yilda 1er defa dışarısı eksi dereceye düsmus evde sabaha karsi 17 18 derece olmus ben sadece tulum giydirmistim hasta oldu ondan sonra akillandm gece alrm kuruyorum uzerine birsey atiyorum oh mis Valla ben icad edene hep dua ediyorum😂😂
tontonnn gencmom_ sanki sonradan anneleri dolandırmak için icat edilmiş ürünlerdenmiş gibi yazmışsınız ama hatırlıyorum bende çok küçükken annem bana uyku tulumu giydiriyodu geceleri gayette kullanışlı bişey
dmlakayra gencmom_ uyku tulumu neden var biliyor musunuz ne alaka milletimiz gidip alıyor ani bebek ölümü sendromu diye bir şey var bilmem duydunuz mu bunlardan birinin sebebi bebeğin battaniye vs gibi şeyler yüzünden boğulması uyku tulumunda bu risk olmadığı için insanlar kullanmayı tercih ediyor bilmiyorsanız öğrenin
Babakaderimizbuymus Dolores neden ki aslında ben çok memnunum… tamamen %100 pamuk olan uyku tulumlarıda var içindeki elyafa benzeyen şeylerin pamuk olanı yani anlatabildim mi😅
Tatlican Dolores Tamm canm ama cok terleyen çouksa 24 derecede belkide sade kalin pijama ile yatmasi lazm Ben kızımın ayarina alıştım evin derecesi 19 20ye düsunce gece alarm kurup 4 30 da incecik bir polar bile atıyorum.
Bsjdldkdkdld Dolores 24 derecede sadece tog değeri olmayan normal bir tulum veya takım zaten iş görür üstünü örtmeye bile gerek yok ben uyku tulumu da 2 senedir kullanıyorum çok şükür sorun yaşamadım
gencmom_ Dolores şişirilmiş ürünler bence para tuzağı Bi kaç şey daha yazarım ama belki linç yerim 😂😂
Asyaveannesi04 Dolores hiiiiç almadım hiç de güven vermedi zaten kızım odası da en arka soğuk oda ama hiç giydirmedim pamuk pijamalarını giydirip üstüne yorgan örtüyorum çok şükür hiç terlemiyor da hasta da olmuyor
Babakaderimizbuymus Dolores aynen ama ben onu almadım ergopouch kullanıyoruz bir de trendyoldan 400tlye öylesine bi tulum almıştım o da harika çıktı 0 terleme en azından sürekli kalkmak zorunda kalmıyorum 🥲
atilgann Babakaderimizbuymus hangi dercede kaç tog kullanıyorsunuz? Bende 2 tamr messimo marka var 1 tog ama ayaksız. Hep ayağı üşüt mü diye örtüyorum kalkdıkca.Ayağına eşimin bol çorabını giydirdim bugün bakalım rahat edecek mi 😅
bosanbacim Dolores ev derecesi hep 22 derece üstünü asla örtmez örtünce uyaniyor pamuklu günlük tulumlarindan sadece giydiriyorm hem rahat hem bunalmıyor
Birhaziranhikayesi Dolores ben çok memnunum, doğru sıcaklıkta uygun tog giydirirseniz hiiiçbir şey olmaz. Sizin çocuğunuz terleyip üşüyordur. Uyku tulumu niye hasta etsin 😂
Babakaderimizbuymus minikana link sanırım yasak fotosunu atayım ama o da tükenmiş Siz sitesinden vir bakın başka modellerine
prenses_prens_Annesi Dolores ben de tulum giydirmem normal ince giydiririm üstün u kalın orterim. Gece de sık sık uyaniyom zaten acildikca örtüyorum..çocuk sıcaktan hasta olur zaten genel olarak öyle derler 💞
adaatuna Dolores 24 derecede ben sadece askılı zıbınla yatırdığım oluyor siz tulum giydirmişsiniz terlemesi çook normal. Ev 20-22 derece arası sadece 1 tog tulum giydiriyorum hiç terlemiyor
Dolores adaatuna ya valla haklısınız ama kendim o kadar üşüyen biriyim ki, battaniyeye sarılıp uyuyorum bir türlü atamadım şu huyumu
hopdedik adaatuna 1.6tog aldim oda 21/22 derece normal ince tulum ve icine kisa kollu giydiriyirum ama sabaha kadsi 5te uyaniyor en soguk zamanda usudugu icinmi acaba daha tam da kis gelmedi acaba giydirsem mi yine de
gencmom_ Tatlican kız ben almadım bile inan al dedi eşim bu olmadan uyuyamaz mı dedim? Güldük bizde Yani bilmem kendi düşüncem gereksiz Bi ürün
Tatlican gencmom_ Sen bir alasan benim gibi hep dua edersin icad edene😂 Kardesimde istemiyordu dedim al bizde var dene şimdi bana dua ediyor😂🤗 Dedigim gibi cocuk uyuyor ama ben pimpirikliyim Asla uyuyamiyorum uzeri açılır diye🙈
yamananas gencmom_ tamam da küçük bebeklerin üzerini nasıl örteceğiz çocuk ağzına çekse burnuna örtüyü gece hiç mi doktor dinlemiyorsunuz bebeklerin üzerine 1 yaşına kadar birsey örtülmez
Melekhnm Dolores oğlum giyiyor terleme olayı yaşamadım ama şu 2.5 tog çok fazla benim kullandığım ince 1.5 ancak waedır lcw den öyke bi problem yaşamadım hiç