biranne-2443 Kızlar son 10 gündür başım ağrıyor. Nasıl anlatsam gözümün kökü ağrıyor sanki batıyo bir şey gözümün köküne. Hiçbir şekilde geçmiyor şiddetli değil ama psikolojim bozuldu artık nolur bı akıl verin neden olur ki
cucu01 biranne-2443 küme baş ağrısı da olabilir migren de belki bir doktora gidin lütfen en snızından acile bir serum yaparlar veya iğne belki iyi gelir bai ağrısı kadar kötü birley yok ya 😔
merveidilakcay biranne-2443 bende migren var bazen atak zamanları ne yapsak fayda etmiyor serum iğne bile geçiriyor 3 4 gün sürüyor delirmek üzere oluyorum boyun dan başlıyor gözlerim başım çok kötü zor gerçekten bnde bu durumdan çok yoruldum keşke bir çözüm olsa emziriyorum bir de ilaç alamyrm
Gbbc biranne-2443 Çok geçmiş olsun ,bende migren var bir tuttumu 4-5 gün artık böyle gözlerimi oyuyolar sanki o derece ben hastaneye gidip serum taktırıyorum ama normal serumlar bana fayda etmiyo narkotik serum takıyolar bi güzel uyutuyolar beni öyle geçiyo ancak
Sksjsjjsks biranne-2443 aynısını yaşıyorum ve üstüne üstelik kafamın içinde seğirme var hiç geçmeden seğriryor su an bile bas ağrım da 1 aydan fazla oluyor bazen azalıyor geçiyor bazen çoğalıyor ama hep bir ağrı var gözlerimin içine kadar ağrıyor kaşlarımın üstü çok ağrıyor bende anlamadım mr çektim bir şey çıkmadı strsten mi. Artık bende anlamadım
cucu01 biranne-2443 10 gün süreli yaşamadım ama 3 gğn çekmiştim hiç geçmeden devamdı gittiğim doktor sana bir karışım yapacağım dedi serum ondan sonra düzelmiştim Allah yaşatmasın kafamıi duvara vuruyordum saçlarımı çekmekten bitmiştimm
cucu01 biranne-2443 yaparlar tabi canım sen git ne çekiyorsun evde bu sancıyı ağrıyı yazık günah sana imkanın varsa özele git
biranne-2443 Sksjsjjsks Allah şifa versin baş ağrısı zor sanırım ağrıdıkca iyice kafaya taktım iyice arttı
cucu01 biranne-2443 yapar yapar yani ama devlet malum hani yoğunluk oluyır herkese de hemen serum vermiyorlar kolay kolay ama sen git hiç olmadı bir iğne yaparlar canım