fashiongirll5353 Merhaba herkese. Yakın zamanda menenjit aşısı olan Nimenrix ve bexero yaptıran var mı acaba? Ne kadar? 13. Ay dozlarında yan etki oldu mu? Teşekkürler.
afraybars1 fashiongirll5353 nimenrixte hiç bi sıkıntı yaşamadık bexseroda ateş yapmıştı bide aşı yerinde şişlik,kızarıklık o kadar canım
MeetJoeBlack fashiongirll5353 fiyatlarını bilmiyorum ama nimenrix bexsero son dozlarını 13. Ayda yaptırmıştık. Diğerlerinden farklı olarak bacak ağrısı ve huzursuzluk yapmıştı.
afraybars1 fashiongirll5353 nimenrix şu an 1800 küsür bexsero 2200 küsür canım fiyatları aşırı artmış
seymavmustafa Ayımızda bexsore yaptırdık ilk doz baya ateş yaptı ve ciddi halsizlik yaşadık fiyat olarak o zmn 2300 tl di
Rwerdst afraybars1 daha cuma günü yaptırdım ikisine 5080 ödedim. Yeni zam geldi ilaçlara. Bu fiyat olmasına imkan yok. Çünkü 3 ay önce oğlum hasta olmadan da yaptıracaktım o zaman bu fiyattı
Asyaamerve fashiongirll5353 ben 14 15 aylık yaptırdım, şuan kızım 30 aylık hatırlatma dozu yaptırıcam canım, doktor öyle söyledi. Ben yeni aldım 2.800 e. Bexora