zelalyngn Kızlar sprial taktirmayi dusunuyorum ama acısı nasıl acaba tarif edebilir misiniz 😂 sezeryan girerken sonda takıyorlar ya onun gibi mı yoksa daha mı fazla acaba
cevriyeee zelalyngn sondayla alakası yok malersef biraz acıyor ama bi kaç dakika sürüyor sonrasında biraz bel ağrısı yapıyor o kadar 😄
asel_444 zelalyngn acısı çok az adetliyken gittiğinde çok acı cekmiyorsun o anlık bir acı 15 20 dk sonra geçiyor ama vücut alışana kadar kasiklarda ara ara sancı oluyor
Premseskolar zelalyngn düsünme git taktır 5 6 saniyye sürüyo öle dayanılmaz bi acısı yok sonrasında hafif kask agrısı yapıyor devlet hstanesinde taktırdım adetken de degilken de takılır her türlü kanda gebelil testi istiyorlar adetken dha kolay bende öle taktırdım
asel_444 zelalyngn adetliyken canınız daha az aciyor adetlik değilken daha çok acır adetliken vajina yapısı kaygan olduğu için daha az aciyormus
Sanemim Premseskolar doğum yapalı 3 ay oluyor benim 6 aylık olmayınca takmıyorlar diyorlar doğru mu aceba
Premseskolar Sanemim hyır canım rahim oturması dogmdn sonra 2 ay yani lohusalıktan sonra git taktır takmayan doktor kafasından atıyordur emin ol
ecrinbebe zelalyngn yok kız sinek ısırıgı derler ya öyle bişey korkma sadece adet zamanı ağrı daha fazla oluyor normale göre
ecrinbebe zelalyngn normal doğum ise rahim toparlanmasını bekliyorlar takarlar ama senin için sorun olur kayma riski çok oluyormuş
Mrtannesi Ben dün taktırdım 50 gün önce doğum yapmıştım. Çok acımıyor takılırken korkacak kadar değil, normal doğum yapan alttan mıayene olan ınsanlara fasa fiso gelir xnxnxk sonrasında ara ara kasık sancısı ve kanama yasadım biraz
ecrinbebe Sanemim gene de sorabilirsiniz çünkü herkeski aynı değil belki sizinki daha erken toparlanmıştır