derin0 Bebeğine hiçbir şekilde bağırmayan, uykusuzluktan yorgunluktan sinir krizi geçirmeyen, çocuğunu gerçekten krizsiz bağırmasız büyüten var mı? Çok merak ediyorum..
muge_anlii derin0 Mümkün değil, ama kriz anlarında minimum seviyelere inmek iradeniz içerisinde, çocuklar belki uygulanan şiddeti bi süre sonra tekrarlanmadığında unutabilir ama maalesef sinir sistemi belleğe alıyor.
lidokain derin0 bence yok desteksiz devam eden herkes çok zorlanıyor. Çok kucukken kimse bağırmaz kızmaz ama artık bizi anlamaya başladıktan sonra insan biraz kızıyor
eminekllcc0 derin0 benim 3 yaşında 2 yaşında ve 5 aylık 3 tane kızım var kesinlikle asla şiddet olmadı şimdiye kadar ama bağırma oluyo kriz de geçirmiyorum öyle anlık bağırma sadece sonra geçiyor kucağıma geliyo
ebosum17 derin0 sanmıyorum olduğunu. Ben varım diyen de bize de öğretsin. 1 haftadır gece saat başı uyanıyor. Her uyandığına beş altı dakika memede kalıp diğerini asla tutmuyor doymadığı için mızırdanıyoo o da yetmiyor gibi uyumuyor. Açlıktandır demeyin mama takviyesi verdimm yine aynı. Öğlen uykusu yarım saat bile sürmüyor. Uyandığında da sürekli mızırdanıp ağladığı için hiç bişe yapamıyorum artık yorgunluktan ve açlıktan takatim kalmadı 😣
derin0 lidokain eşim destek oluyor ama şu 1 haftadır o kadar tükendim ki. Alttan iki dişi çıktı ne gece ne gündüz uyumuyor, sürekli birşeylere tutunup kalkmak istiyor çok yoruluyorum. Çok şükür gelişimi herşeyi iyi ama hepsi bi anda olunca tükendim 😔
_mom derin0 6 aylık oldu olacak neden bağırayim el kadr daha minicik. Sinirlenirsem eşime kizdim oluyor kriz geçirdim oldu ama bebeğime değildi çevre eş ailesi baskisi sözleri derken kriz gecirmisrim bebeğim sesimden bir kere korktu o gün tüm gün ağladım bı daha da bağırmadim beni bu hale getirenler Rabbimden en ağır cezayı görsün ama oğluma bağırmadim kizmadim da suratimi da asmiom sinirle tasimiom da kizamiom da doğmayı o secmedi bana zorla verilmedi bunu ben seçtim bağırmaya hakkım yok diye düşünüyorum eşimde bende çok merhametliyiz bu konuda bağırmamiz yok tabiki ilerde ölümü bilmem ama inşallah olmaz
Uraztos derin0 ben yapamıyorum. Çok utanıyorum dün kes sesini artık diye bağırdım sustu çocuk bana baktı. Tüm gün ağladım ben ağlayım zaten o ağlayacağına. Ailesel sorunlar maddi sorunlar yani herşeye susan sabreden ben evladıma susamıyorum sabredemiyorum iğrenç bir insanım
smnbr derin0 Oyun çiti var mı acaba? Oraya tutunup çıkarsa hem kendi eğlenir hem siz yorulmazsınız Ben iyiki almışım diyorum Yoksa üstüne kaç tane sehpa devrilirdi bilmiyorum
_mom derin0 anlıyorum inanki hala bile içimdedir eşime eşimin ablası yüzünden sinirlenip bağırmıştim telefondan sonra annem dedi bebeğini korkuttin sıçradı korktu iki aylıktı hala bile içimde yaradır. Ama sonrasi çok şükür yaşamadım dis dönemindeyim şuan yoruyor ama elimden geldikçe güldürmeye calisiyroum o kadr tatlı sevio ki beni. İnşallah ilerde kizmam da..anneler bazen sinirlenir aslında konu çocuk değil desteksizlik ve bir çok sorumluluktan dolayı sıkma canını bol bol güzel vakit geçir ki aklında kızdın anlar kalmasın
azicikgobekatalim derin0 şu an 9aylık yine uykusu gece 5-6kere bölünüyor ama çok şükür daha iyiyiz çok küçükken daha zordu bakmak sanki. Yine de şimdiye kadar bağırmadım en fazla ağlarken 10-15saniyeliğine cevap vermemişliğim ya da beni bi sal demişliğim vardır 😅 2 yaş civarı daha zor oluyormuş galiba ben de psikoloji ona hazırlayayım
EgemenAtam derin0 18 aylik olmak uzere oglum ve asiri yaramaz 2 yas sendromu da basladi ve gergin bi insan oldugum halde bile kriz aninda dislerimi sıkarım,bağırsan da anlamaz laftan korkar
derin0 EgemenAtam evet zaten hiçbir şey anlamıyorlar sadece korkuyorlar. Dün bu postu açmadan önce yorgunluktan bayılmak üzereydim kızıma bağırdım uyu artık diye o bana bakıp sesli sesli güldü o kadar ağladım ki
derin0 _mom öyle yapmaya çalışıyorum, eş ailesinin saçma sapan hareketleri bende de var maalesef ve beni çok etkiliyor