oncul Sorum genel aslında her konuda bebişlerinizle tam kaçıncı ayında tamamen anlaşmaya başladınız. Mükemmellik mümkün değil tabiki ama bi parça olsun düzene ne zaman girdiniz ? Uyku , beslenme, huy açısından soruyorum 🥰♥️
elisa2705 oncul Tüm disler çıkana kdar bi rahatlama olmaz bence ya bizim geceler cok kötü 17 aylık 🙂↔️
bakkalemzigi oncul 1 yaş ve sonrası rahatladım öğle uykusu teke düştü gece daha güzel uzun uyumaya başladı rahat dışarı çıkmaya başladım taki 17 18 aya kadar Şuanda da 22 aylık 2 yaş sendromundayız çok zormuş denildiği kadar varmış şimdi ne zaman rahata kavuşacağız bakalım 😅
hulyacam oncul inanmazdım hiç ama 40’ı çıkınca rahatladım yemin ederim. Kendi başına osurmaya başlayınca. Şükrettim her gün Allah’a. 🥲 şuan 5.ayımızdayız çok şükür. Evet zorlukları hala var gün içinde uyumuyor hiç. Ama sağlığı yerinde ben iyiyim şükür gidiyor bir şekilde
Ucansupurge oncul Hiç düşünmedim bunu ama sanırım 18-20aylik civarındaydı emzirmeyi bırakınca gece deliksiz uyumaya başladı.gunduz uykusunu da bıraktı 2 yaşta. Sabah 7 akşam 7 düzeninde.
Fincan Sanırım 1.5 yaş. Herkes 1 den sonra kolaylaşacak demişti. Klasik işte her çocuk ve gelişimi farklı
elisa2705 oncul Aahh kac aylık valla bebekten bebege degisir sizi korkurtmak istemem ama ne disi ne atagı bitiyor😂 simdi de 2 yas sendromuna girdik biz🙂↔️
oncul elisa2705 5 aylık daha 😅 iki üç gündür çok mızırık dişleri kaşınıyor sanırım kökleri oluşuyormuş. 2 yaşta sıkıntılı diyorsunuz 😅 sanırım bunları evlendirince rahatlarız biz
elisa2705 oncul Hahah 2 yaştan sora rahatlama umut ediyorum bilmiyorum valla neyse ki canları sagolsun alıstım zira😂
aslananne27 oncul 29 aylık uyku beslenme konusunda hala sorun yaşıyoruz 🤕huy dersen 2 yaş felaket 🤦🏻♀️
Berenecedm oncul 3 bucuk yaşında kızım 9 aylık oğlum var 2 yaşa kadar diş sıkıntısı 2 yaşta 2 yaş sendromu ben yaparım biliyorum muhabbeti inatlaşma çok oluyor 3 yaşa kadar sürmüştü kızımda 3 yaşına 5 ay kala 2. Çocuk doğdu kıskançlık ki normal şimdide sıkıldım bilmem ne ben rahat ettim dediğim zamanlar şuan olabilir şöyle ama yürümeye başladım daha rahat etmeye başlamıştım şimdi 2 numarayla sil baştan yapıyoruz ama daha tecrübeli anne olarak 😂
domatesguzeli oncul 15 aylık sütten kestim 16. Aydayız rahatladık diyebilirim bu aradaki süreçte dişte çıkardı ama öncekiler gibi zorlamadı. Şuan uykusunu güzel alıp karnını güzrl doyurabildiği için oda daha huzurlu bende
domatesguzeli elisa2705 sabır taşı ile bıraktım bikez sürdüm tadına baktı daha sürmedim sonradan memeler üf oldu dedim ilk 5 gün kıyamet gibiydi uyumadı çok zorladı ama dayanmak zorundaydım eninde sonunda uyuyacaktı. Ve uyududa şükür 1 ay oldu işte iuan uykusunu aldığı için huzurlu 1 ayda 2 kiloya yakın artışı oldu
BalkizimBaloglum2 3 yaşından sonra meme varsa bez varsa bırakınca az da olsa rahatlama oluyor diğer yaşlara göre büyük cocugumdan biliyorum küçük şuan 25 aylik yerlerde sürünüyorum o derece zor 😢