denizaras14 Arkadaşlar, koltukları nasıl siliyorsunuz. Genel olarak bilgi almak istiyorum. Benim koltuklar kaz tüyü kumaş, yani kolay siliniyor.
Elmsnghn denizaras14 ben azıcık Arap sabunu ve katı sabunla azicikta sirkeyle silmiştim. Ama çok fazla koymayın Arap sabununu bu sefer kayar.
civcivim0 denizaras14 geçen sene yıkatmıştım yıkayan kişi sakın silmeyin bütün lekeyi kiri tozu içine veriyosunuz çok yanlış dedi ama çocuk olunca sürekli kirleniyor e her dk yıkatamayız çok para tutuyor yani mecbur siliyorum. Sadece arap sabunu ve bir damla bulaşık deterjanı koyuyorum
NmalkoC denizaras14 eğer koltuk yıkamanız yoksa kesinlikle deterjan ile silmeyin çünkü siz üzerinden duru bezlede geçseniz süngere geçiyor ve ufak bişeyde leke kalıyor
NmalkoC denizaras14 Tek çaresi koltuk örtüsü 😂 bende buharlı temizleyici var onunla temizliyorum lekeleride daha onceden deterjanla temizlemiştim mesela makıne yokken iç süngere deterjan işlediği için ufak su bile damlasa çok kötü leke yüzeye cıkıyor ben koltuk örtüsü kullanıyorum valla başka şekilde sil sil çok kötü oluyor
NmalkoC denizaras14 bencede bir kirala dene beğenirsen alabilirsin ben astım hastası olduğum için deterjanlardan tıkanıyorum diye eşim almıştı kapılar petekler yerler banyo camlar koltuklar heryeri buharla temizliyorum çok memnunum gerçekten tavsiye ederim