kurabiyevarsimitvar aysenura bize de pek fayda etmedi ya tek çarem zeytinyağı karanfil ve tetagil şuan… Gündüz meyve filesi ile vs idare ederim de gece sıkıntı
kurabiyevarsimitvar htchtccc kaç gün sürüyor bu diş huysuzluğu 7-8-9-12-20 aylarda da yine olurmuş ama genel olarak çıkarken kaç gün bu huysuzluk uykusuzluk oluyor
htchtccc kurabiyevarsimitvar bizde 1 haftaya yakın sürüyordu diş patlayınca geçiyordu ama şuanda diş çıkarıyor 17 aylık o önceki gibi mızmız halleri yok sonraki dişler daha kolay belkide
butterflyy_ Bu jeller zararlı maalesef doktor vermişti çok sürme yoksa çok uyuşur ağzını kontrol edemez dili şişer tükmüğü ağzında durmaz demişti tetagil ona göre az da olsa masum biz kaç paket bitirdik uyku da yapıyor yani rahatlatıyor geçişini kolaylaştırıyor
Elifdemir1907 kurabiyevarsimitvar iyi geliyor uyuşturuyor ama içinde b ile başlayan bir madde var çocuklara bebeklere iyi değilmiş bildiğim kadarıyla o yüzden kullanmadım ilk biraz kullandım sonra öğrenince tetagil aldım tetagil bundan daha etkili biraz pahalı ama tamamen bitkisel içinde zararlı bir madde yok durumunuz el veriyorsa ondan almanızı tavsiye ederim eğer el vermiyorsa bunu kullanabilirsiniz ama gerçekten çok acil durumlarda mesela hiç eli ağzından dusmutorsa ve uyumuyorda o an gibi her zaman kullanmanızı önermem 🥰
kurabiyevarsimitvar Elifdemir1907 evet normalde baya direndik ama bugün çokk kötüydü ya korktuk hemen nöbetçi eczaneye gittik ilk defa böyle krize girdi mama da içmiyor el mahkum kullandık…
Elifdemir1907 kurabiyevarsimitvar kullanabilirsin canım bende kullandım dediğim gibi bir araştır istersen etken maddesinin bebeklerle alakalı makaleler var öyle durumlarda elbette kullan ama sürekli olmaz
kurabiyevarsimitvar Elifdemir1907 araştırayım bir içeriğini. Zeytinyağı karanfilde yaptım inşallah işe yarar o da ahh ahh boyu 70 cm küsür ama derdi 2 metre llxöwöqxşşqqşsl
havvamete kurabiyevarsimitvar bizde kullandık günde en kez demişlerdi tetsgil falan tırt bu iyi gelmişti
kurabiyevarsimitvar havvamete 3-4 demiş eşime de 2 defa kullandım 1. De tam süremedim şap şup yaladı hemen🫠
havvamete kurabiyevarsimitvar evet yalıyorlae hemen ben bir parmağımı ısırtıp o boşluktan sürüyordum. Bide parmak diş forçası iyi oluyo hemde kaşıyordum damağını 😂
Mommyhann kurabiyevarsimitvar dentigel kullanmıştım doktor onu önermşti nurse harveysin içerisnde karanfil ekstratı var baya rahatlatmıştı oğlumu
kurabiyevarsimitvar Mommyhann onu da çok öven var 2 seçenek kaldı işe yaramazsa onu deneriz mecbur teşekkür ederim 🌸
Mommyhann kurabiyevarsimitvar son olsrak bu jelleri yemek sonrası yada uyku öncesi kullanın öyle daha cok etkiliymiş umarım cabucak atlatırsınız bu süreci 🌸
kurabiyevarsimitvar Mommyhann evet eczacı da uykudan 15-20 dakika önce sürün demiş. Ya bilginiz var mı bilmiyorum ama karanfil yağları varmış dişe sürülmesinden falan bahsediyorlardı Google’da tesadüfen gördüm onlar kullanılabilir mi acaba yoksa ağır mı gelir bebekler için?
Efnans_Mom kurabiyevarsimitvar aynısından ben kullandım evet anlık rahatlatma sağlıyor uykuya geçişini kolaylaştırıyor gece bağırarak uyanınca da sürüyordum ben gündüzleri ihtiyaç olmadı bana zaten gündüz rahattı 3 saatlik bir rahatlama değil de uykuya geçene kadar rahatlatır en azından
kurabiyevarsimitvar Efnans_Mom biz de aynıyız gündüz hamd olsun iyiyiz idare ediyoruz ama gece 360 derece değişiyor acıdan yavrum ya…