nehired birbebekle Ankara’da Çağrı Külekçi var doktor 2 arkadaşım da ona gitti çok memnunlar bende ona gideceğim.
meva_moms birbebekle 8 yıl önce 2006 da oldum burun amaliyatı ben çok memnunum burun ucunda çökme düşme olmadı istanbulda oldum dr alpaslan yıldırım genelde yurt dışından hastaları insta da bakabilirsiniz
birbebekle rumeysaaaa44 nerde yaptırmıştınız Ankara ve İstanbul da doğal burun yapan doktor önerisine ihtiyacım var, güle güle kullanın sizde çok sevindim😻
rumeysaaaa44 birbebekle ben İstanbul’da yaptırdım doktorumun adı Alperen Akpınar istgramı var bak istersen çok iyi ben çok memnunum
[silindi] birbebekle istanbulda yaptırdım doktorumun kliniği anadolu yakasında küçükyalı da ameliyatımıda o zamanlar anlaşmalı delta hospital da yapmıştı şu an nasıl bilmiyorum op. dr. serdar toksoy öneririm çünkü hiç sorun yaşamadım zaten arkadaşımın tavsiyesiyle olmuştum iyi ki de olmuşum diyorum
hulivedefne Benim 8 sene oldu bu hayatta verdiğim en doğru karardı istanbul üsküdar da hüseyin altuna oldum benden sonra ailemdeki herkes ona oldu sayfasına bak mutlaka
birbebekle [silindi] bakacağım mutlaka çok ihtiyacım var 😊 peki psikolojik olarak görüntü sizi etkiledi mi
aysegulktn Benimde 1 yıl olacak , çok memnunum hiç korkulacak bir şey değilmiş. İstanbul da oldum, Dr Onur Tüylü
[silindi] birbebekle evet özgüvenim yerine geldi resmen gençleştim bence burun insanı çok değiştiriyor eğer imkanınız varsa ertelemeyin derim ilk hafta zor geçiyor ama sonrasında her şeyi unutuyorsunuz ve çektiğiniz acıya değiyor gerçekten
Gamzosgamzos birbebekle olumlu yönde etkiledi 🤣🤦 bilmiyorum bazı insanlar hemen alışamıyormus ama ben hemen alıştım çok istediğim bir ameliyattı
Mrv3824 İnstagram da op.dr.ahmet alp . Kendisi yakın akrabam olur. Çok başarılı alanında bakabilirsiniz . İstanbul Anadolu yakasında