cns62033 Esrbruck peki neden baktırdınız bizim cok fazla kan alınıyor malesef anemi diye ama hiç öyle bi degere bakılmamıs.aşı olunca geçici cıkıyor olabilir
Esrbruck cns62033 rutin iki yaş kontrolünde kan verirken bakıldı 15 aylıkken de bakılmıştı 198 çıkmıştı 2 yaş da 870 çıktı aşı olmuştuk iki gün öncesinde
must Yigit_Yagiz_Moms ast 128 alt 98 bunlar da çok yüksek değil demi en son 12 aylık hastayken ishal gripken verdiği değerler
must Yigit_Yagiz_Moms o ilk 57 75 çıktı kinaz 242 di 1 ay sonra tekrar baktırdık ast 128 alt 98 çıktı o zaman ağır grip ve ishal için götürmüştük ama kinaz a bakılmadı bi daha da baktırmadım 2 ay oldu ishali geçti iştahı açıldı gribi düzeldi diye götürmedim
must durusemahmet sizin değerleriniz yüksek değil boşuna tedirgin olmayın bizim sizinki gibiyken hiç bi doktor önemsemedi sonra biraz daha yükselince korktum ben ama ishal ve grip olduğu için olduğunu düşünüyorum
Yigit_Yagiz_Moms durusemahmet kaslarla ilgili bir problem yoksa düşer. 1-2 ay geçtiyse baktırabilirsiniz
durusemahmet must bende bu forumda çok yorum okudum genellikle hastalık dönenlerinde büyüme dönemlerinde ve ilaç kullanımı dönemlerinde ara ara yükselebiliyomuş ben alkalen fosfatez 389 çıkınca ondan korktum biraz aslında