durusemahmet must bize de bi doktor elini bi yere vursa bile yükselir demişti başka bir doktor yüksek olunca bahsetti geçti tekrar vermeli miyim bilemedim kız bebek hareketli gayet
must durusemahmet bizim 11 aylıkken ast 75 alt 57 di 12 aylıkken çok ağır ishal ve grip oldu o zaman tekrar bakıldı ast 128 alt 98 olmuş Alp 1250 di ama kinaza bakılmadı
must Yigit_Yagiz_Moms Yigit_Yagiz_Moms ama bununla beraber alt ve ast de yüksekti hafif yükseklik beni bu korkutuyor
Yigit_Yagiz_Moms must bizimki de öyleydi. Hastalık geçiriyorsa ya da aşı falan olmuşsa ya da ilaç kullanıyorsa karaciğer enzimlerinin de yükselmesi çok normal
durusemahmet Yigit_Yagiz_Moms ast bizimse 85 falan olmuş eylülde neden yükselir acaba korktum şimdi siz deyince bebekken sarılık geçirdi
must Yigit_Yagiz_Moms alt 98 ast 128 olmuş Alp 1279 du ağır grip ve ishali vardı 2 gün önce calpol vermiştim sadece
must Yigit_Yagiz_Moms gerçektenmi ya içim içimi yedi 1 aylık bi ishali vardı iştahsızdı çok zayıfladı üzerine bide grip ama doktor hafif yükseklik dedi tekrar baktır dedi ama hemen gitmek istemedim şuan iyi iştahı 12 aylıkken yürüdü hareketli gelişimi iyi görünüyor
cns62033 Esrbruck kreatirin kinaza niye bakıldı hangi birim bakıyor ve kreatitin mi yoksa kreatitinin kinaz mı yazmalı tahlilde.tahlil adı nedir tam olarak kreatitin mi
Esrbruck cns62033 2 yaş rutin kontrolde bakıldı kreatinin kinaz değeri yüksek çıktı çocuk doktoru baktı
cns62033 Esrbruck peki neden baktırdınız bizim cok fazla kan alınıyor malesef anemi diye ama hiç öyle bi degere bakılmamıs.aşı olunca geçici cıkıyor olabilir