ikizannesi35 Twinsisters61 2 yaşındaymış grip olmuş ve alt ast ck değeri düşmüyormuş aksine yükseliyormuş gen testiyle tanı almış
Twinsisters61 ikizannesi35 çok üzüldüm bizim tedaviyle düştü ama insan yine de korkuyor acaba 2 yaşına kadar hiç yürümüş mü biliyor musunuz
Esrbruck ikizannesi35 sizin çok korkulacak kadar yüksek çıkmamış koşma vs durumunda olabilir dedi dr bize Bizim 870 çıktı ast de 60 çok tedirginim mecbur bekliyorum içim içimi yiyor
ikizannesi35 Esrbruck umarım öyledir çok fazla koşuşturmuşlardı sizinde inşallah hayırla sonuçlanır iyi sonuç alırsınız bizde öyle
Esrbruck Twinsisters61 hafif kırgınlığı vardı karın ağrısı var hem de iki yaş rutin kan kontrolu diye götürmüştüm
Twinsisters61 Esrbruck hastalanmıştı 2 gün hasta ateşli yattı sonraki gün sabah uyanınca ayaklarının üzerine basamamaya başladı hemen götürdük kan sonucunda Ck yüksek çıktı doktorda hastalıktan çocuklarda olabileceğini söyledi
Esrbruck Twinsisters61 düştü mü sizin şuan da nasıl? Biz tekrar tahlil veremedik üst üste hastalandı toparlanmasını bekliyorum
Twinsisters61 Esrbruck çok şükür iyi yürüyor gayet yine de iki kez bu durumu yaşadığımız için cuma günü nörolojiye götüreceğiz