must durusemahmet o yüksekti bizim 340 dan 1279 a çıkmıştı safra karaciğerle ilgiliymiş ama çocuk doktoru 1500 den sonra risk hastalık zamanında olur daha 3000 de bile sorun olan görmedim alp de dedi alt ast yüksek bence calpol yüzünden dedi ama alt ast alp bunun üçüne tekrar baktır bi süre sonra dedi safra ve karaciğer ultrasonu temiz çıkınca çok takılmadı
Yigit_Yagiz_Moms must rica ederim. Ben Anne karnındayken sma ve dmd ye baktırmıştım O yüzden hiç korkmadım en yaygını ikisi zaten. Kullandığı ilaç yüzünden 300 küsür şu an . İnşallah ilacı bırakınca normale dönecektir
must Yigit_Yagiz_Moms zaten bu değerlerde olmazmış canım hiçbir doktor önemsemedi istemedi tekrar çok şükür
durusemahmet must merhabalar bugün kan verdik ck sı 133 e düşmüş şükür ast 70 yine düşük değil ama öncesinde 85 idi
must durusemahmet dedim size boşa evham yapıyorsunuz şükür düşmüş bize bakmadılar bile gerek yok dediler bi ara alt ast ye baktıracağım ama 1 yaştan sonra düxeliyormuş genelde onlarda sıkıntı etmeyin :)
durusemahmet must ast de 6, aydan beri hep yüksek çıkmış gastroentolojiye görüşebilirsin dedi ama 70 lerde şuan gitmeyi düşünmüyorum şimdilik bakalım çok şükür sağlık versin inşallah Allahım
durusemahmet must teşekkür ederim doktorlar işte biri başka konuşuyor biri başka olunca insanın aklına şüphe düşürüyorlar
Esrbruck durusemahmet sevindim sizin adınıza geçmiş olsun 😊 İlk değerde çok yüksek değilmiş bizim 870 çıktı
ikizannesi35 Esrbruck merhaba ne yaptınız tekrsr yaptırdınız mı ikizlerim 2 hafta önce aşı oldu birinin ck değeri 251 çıktı çok korkuyorum pazartesi götürecem 18 aylıklar kaslarla ilgili sorun yok ama okuduklarım kabusum oldu
Esrbruck ikizannesi35 merhaba hayır yaptırmadık üst üste hastalık geçirdi iğne ilaç kullandık testi tekrarlayamadık
Esrbruck ikizannesi35 sizin çok korkulacak kadar yüksek çıkmamış koşma vs durumunda olabilir dedi dr bize Bizim 870 çıktı ast de 60 çok tedirginim mecbur bekliyorum içim içimi yiyor