tubatgn naznasel Tabii hastayken bu değerler de oynama oluyor. O sebeple hematoloji görsün onlar net karar verir. Oğlum da şans eseri belli olduğu için takipte.
naznasel lidokain Anatotales Poncikkkk Kızlar dün yazmıştım crp normal çıknca wbc yüksek olunca doktor araştırmaya götürmemi istedi ama gece ateşi çıktı şimdi ateşli yani ondan mı yükselmiştir lina3434 duhaegearss tubatgn slnpkmm Prensimm
Poncikkkk naznasel wbc enfeksiyondan korunmak için üretilen kan hücresi ondan yüksek çıkmış olabilir enfeksiyondan kaynaklı üç gun ateşi olur sonra düşer gecmiş olsun içiniz rahat olsun diye araştırmayada alabilirsiniz
naznasel lidokain duhaegearss naznasel Götürdüm çocuk hastanesine boğazları şişmiş enfeksiyon kapmış ondan değerleri yükselmiş dedi doktor antibiyotik verdi
naznasel Poncikkkk Aynen götürdük çocuk hastanesine doktordaa dedi boğazları hep şişmiş enfeksiyon kapmış ondan ateşlenmiş değerler yükselmiş dedi antibiyotik yazdılar
Poncikkkk naznasel inanır mısın ilk postunu okuduğumda cok üzülmüştüm Allahım inşallah dedikleri gibi değildir dedim cok şükür korkulacak bişey yok o korkuları rabbim bir daha yaşatmsın