232332 Merhaba annişler bulunduğunuz ilde heyet raporu ücreti nedir birde bir yılda kaç kez heyet raporu alabiliriz
meayay 232332 benim de şubat ayında almam lazım öğretmenim. Antalyada alan varsa bilgilendirirse sevinirim
tospikannesi_ 232332 ben silahlı güvenlik in geçen hafta aldım 1200 tl ödedim balıkesir ve bursa fiyat aynı
kivancmamii zeynepyusufaslan tesekkurler. İleriye dönük mü aldiniz peki? Yani benim 18 kasimda işe baslamam gerekiyor. Ne zaman almaliyim?
userim zeynepyusufaslan doktor s b mi acaba bende randevu aldım boş yere bide 5900 muayene ücreti veremeyeyim korkuyorum az para da değil
zeynepyusufaslan damar26 evet psikiyatri yani ben gerçekten zor bir lohusalık geçirdim bu arada doktor kendi teklif etti 😅 başka bir arkadaşı baya zorlamış sorularıyla aynı doktor güç bela vermiş rapor
keremsmom78 Heyet alanlar sağda solda aldığınızı söylemeyin, biri çekemez şikayet eder başınız ağrır. Ücretsiz izin aldım, birikmiş iznim bardı onu kullanıyorum, ücretsiz aldım deyin yeter.
Bebislerhakkinda zeynepyusufaslan ay o hastaneyi bliyoruk baya iyi bi hastane, 45 gün direk söylediniz mi yoksa hastalık numarası felan mi yapılıyor taktik alsam …bide benim 2yillik iznim bitince alsam acaba çok mu belli olur bebegm tam 2bucuk olsun istiyorum
zeynepyusufaslan kivancmamii orta düzey depresif nöbet dedi bir de ilaç yazdı . süte etkisi tok dedi bir süre kullandım ama inanılmaz midem bulandı bıraktım