atam1938 nehired boş cam sil şişelerim duruyor içine koyuyorum sıkıyorum birebir yani ovalama istemiyor suyla getir durula geçir
betul97_ nehired Asperox mavi çok iyi duşakabin kuruyken sıkıp süngerle ovalayın durulayın mis gibi yapıyor
buketedaa nehired gözün kapalı clonet al trendyolda var bende senin gibi ne denediysem fayda etmedi clonet aldım teşleme felanda gerek yok sık süngerle sil camların ortaya çıkıyor resmen
Bayancorek nehired clonet pembe renkli olan başka hiçbir şeye gerek yok, kokusu da hafif ve güzel. Otellerde kullanılıyor uğraştırmayan bir ürün, Trendyol ve gratis de satılıyor.
atiyes Bayancorek nasıl acaba ben aldım trendyodan zehirlenecektim bildiğin zehir evden bile çikmadi koku ve tenizlemedi kirecleri de boşuna zehirlendim
nehired Bayancorek çok teşekkür ederim bu bilgi için gratiste Gratis kart ile 50 TL ye düşüyor bugün alacagim
AEgemm nurozge aa ben hep duşakabin ve musluklar için kullanıyorum bazen uzun süre temizlemediğimde bile yormadan çıkarıyor
AEgemm nehired internetten alabilirsiniz başka nerede olduğunu arkadaşlar yazmışlar. Muslukları bile parlatıyor
_Goktugunannesi__ nehired elimin dayanabileceği sıcaklıkta suya biraz çamaşır makine tursili birazda çamaşır suyu döküyorum bulaşık telini batırıp çıkarıyorum o suya üzerine de cif döküp ovalıyorum duşakabin çeşme sonra duruluyorum mis gibi
sura_asel nehired çamaşır yumuşatıcısını süngere döküp ovarsanız çıkar ben hep öyle yapıyorum,çaycının altına da limon tuzu koyup kaynatınca kireç gidiyor
_Goktugunannesi__ nehired Bilmem ki canım camın kalitesine göre değişir kaynanamınki cam görümcem tekliyor bişey olmuyor benimki mika