nehired Kızlar kireç lekelerine kesin çözüm nedir duşakabin kirecten gözükmüyor ne denediysem olmuyor. Söyle ayna gibi olsun istiyorum. Önerilerinize açığım. Trendyol dan tırtıklı bez aldım kireç için o bile ise yaramadi
asya343 nehired Mavi asperox sıkıp bulaşık süngeriyle siliyorum mis gibi oluyo ama çok kireçliyse karbonat limon iyi geliyordu sanırım
anneann Noname21 aynı postu bende açmistim mavi güç önerdiler aldım 90₺ civarı sikdim 10 dakika falan bekleyip su tutup sildim valla pırıl pırıl oldu
Noname21 nehired tabi benimde öyle çamaşır suyu tuz ruhu bile denedim kireç gitmiyor bugün yine deneyeceğim
atam1938 nehired boş cam sil şişelerim duruyor içine koyuyorum sıkıyorum birebir yani ovalama istemiyor suyla getir durula geçir
AEgemm nehired kesin ve yormadan çıksın istiyorsanız diversey clonet tek geçerim sıkıp gırçayla hiç durlamadan fırçalayıp duruluyorum hiç bir şey kalmıyor
AEgemm nehired internetten alabilirsiniz başka nerede olduğunu arkadaşlar yazmışlar. Muslukları bile parlatıyor
AEgemm nurozge aa ben hep duşakabin ve musluklar için kullanıyorum bazen uzun süre temizlemediğimde bile yormadan çıkarıyor